Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

„Ri Rock na Gradini“ 2014.

„Ri Rock na Gradini“ 2014.Pred sam kraj ljeta Udruga Ri Rock, u suradnji s Trsatskom Gradinom, a u okviru ljetnih događanja u Rijeci, 12.09.2014. s početkom u 18:00 će ponuditi posebnu večer pod nazivom „Ri Rock na Gradini“.

Riječ je o ležernijem programu, koji nudi nastupe bendova, izložbe slika, štandove i promocije raznih riječkih umjetnika i udruga. U želji da se iskoristi što veći broj lokacija na prelijepoj Trsatskoj Gradini, postavljena je posebna ruta, kojom će posjetitelji uz najavnog voditelja ovog zanimljivog događaja prošetati, upoznati se s radom udruga, izvođača i umjetnika te saznati nešto o povijesti Trsatske Gradine.

Ovom rutom nastoji se približiti izvođače publici, dajući im koncept promjene lokacije te ih se navodi na ne kašnjenje na koncerte, što je čest slučaj u današnje vrijeme.

Pozivamo vas da se zaputite kroz presjek rada Udruge Ri Rock, koja ove godine slavi desetu godišnjicu postojanja, godinu kada ponosno predstavljamo ime Ri Rock kao vodeće ime u povijesti i budućnosti alternativnog kulturnog sadržaja.


Objavljeno 01.09.2014.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf