Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ri Rock Night na Zvečki

Ri Rock Night na Zvečki“Moja Rijeka je najljepši grad, u njoj vlada rokerski sklad!” kaže tekst jedne velike riječke rock uspješnice...

Upravo se taj sklad slavi u četvrtak 28.07.2022. na Zvečka festivalu kroz Ri Rock Night - izvornu riječku beskompromisnu, žestoku i glasnu proslavu rocka u režiji glazbenika s jako puno koncertnih utakmica u nogama.

One Possible Option svojim modernim i unikatnim pristupom kroz kompleksne aranžmane vješto miješa elektroniku i melodije sa sirovom energijom rocka. Zbog prepoznatljive energije na bini, njihovi nastupi uživo su već neko vrijeme adut s kojim bend ponajviše osvaja publiku.

Deni Kasapović (vokal), Zdravko Kasapović - Piggy (gitara), Dejan Adamović - Deva (bubanj) i Boris Brailo (bas gitara) dolaze na Zvečku nakon fenomenalnog samostalnog koncerta u Pogonu kulture i s još uvijek aktualnim albumom ”No King”, koji je odmah po izlasku pokupio sjajne kritike svih renomiranih domaćih kritičara i našao se na listama najboljih izdanja 2020.

The Stoned Cows, grupa čiji počeci sežu do vibrantne riječke scene s kraja osamdesetih i početka devedesetih prošlog stoljeća, predstavlja na Zvečki svoju novu-staru postavu i pjesmaricu sastavljenu od brojeva iz gotovo svih faza autorskog rada frontmana Zlatka Gostića Vojota.

Uz njega, bend čine poznati riječki glazbenici Ištvan Širola, član svih inkarnacija Stoned Cowsa, Luka Benčić i Jasmin Đečević, koji su u bendu bili početkom milenija, te Zoran Medved, koji je u svojoj bogatoj karijeri na riječkoj sceni također već bio član grupe.

The Stoned Cows su svoj izričaj uvijek bazirali na garage rocku šezdesetih, a svojim vjernim pratiteljima se uvijek nepogrešivo odužuju iskrenom i žestokom svirkom.

Ministranti su nastali u špici nedavnih pandemijskih zatvaranja i sveopće društveno-medijske histerije, kad su se zavukli u jednu riječku garažu odlučni stvarati rock’n’roll. Rezultat toga je materijal najavljen prvo ironičnim singlom ”Rock je mrtav”, potom hvaljenom ”Minutom”, da bi nedavno objavili i sjajan live video koncert u sklopu koncertnog serijala Izvanredne Sjednice.

Dražen Baljak (gitara Leta 3), Robert Šuša (vokal), Voljen Korić (bubanj) i Vedran Vučković (bas gitara), sve redom prekaljeni rock borci, na Zvečki će predstaviti upravo album prvijenac planiran za izlazak najesen u izdanju nezavisnih diskografskih kuća Mudri Brk i izvanredni diskograf.

Objavljeno 25.07.2022.

Vremeplov

Svirajte ono što ljudi vole i kroz to voljeti će i vas.
Jo Patti