Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Riječani će u Novu 2008. godinu uz Laufer, Jinx i Quasarr

Riječani će u Novu 2008. godinu uz Laufer, Jinx i QuasarrKako smo već najavili, a stigla je i službena potvrda, Riječani će u novu 2008. godinu ući s grupama Laufer, Jinx i Quasarr. Grad Rijeka je među brojnim ponudama koje su unatrag nekoliko mjeseci stigle na adresu gradskog poglavarstva izabrao upravo onu SVID radija, a koja uključuje navedene izvođače.

Grad Rijeka ovogodišnji tradicionalni doček Nove godine na otvorenom organizira u suradnji sa SVID radijom, a program obuhvaća izvođače čija se glazba svodi pod zajednički nazivnik urbane kulture i predstavlja odabir koji je u skladu s razvojem našeg grada i prepoznatljive kvalitete riječke glazbene scene. Čini se da je Grad ove godine projekt tradicionalnog dočeka na otvorenom odlučio odjenuti u ”rokersko ruho”, a partnera u organizaciji je Grad Rijeka, nakon Radio Rijeke i Primorskog radija, ove godine našao u Svid radiju. Hapening će se održati na velikoj pozornici na Korzu, u neposrednoj blizini zgrade Radio Rijeke.

Gradonačelnik Vojko Obersnel napomenuo je kako je ovogodišnji izbor izvođača nastavak tradicije kojom se utvrđuje već prepoznatljiv urbani identitet Rijeke, a direktor SVID radija, Toni Tibljaš upozorio je kako se prijedlog izvođača ne razlikuje od ustaljene glazbene koncepcije Svid radija. Laufer će izvesti, prema riječima lidera Damira Urbana, svoj uobičajeni repertoar, pojačan gostima koji će osvježiti program. Glazbeni urednici SVID radija Dražen Zima i Voljen Korić pod nazivom DJ DoubleDecker zabavljat će publiku sve do ranih jutarnjih sati, javljaju izvori SVID-a i portala Grada Rijeke.

Uz Grad Rijeku i SVID radio ove se godine na Korzu pojavljuje i Carlsberg Croatia s brandom ”Tuborg Green” budući da Tuborg pokriva turneju Jinxa po hrvatskim gradovima.

Grad Rijeka će na program dočeka osigurati oko 350.000 kuna što se ne razlikuje od iznosa prošlogodišnjega dočeka, a jedno je sigurno, Riječane očekuje najurbaniji dočeke Nove godine u Hrvatsku. Vjerujemo da će Riječani i njihovi gosti biti ugodno iznenađeni, stoji u službenom priopćenju Grada Rijeke i predstavnika Gradskog poglavarstva.

Mate Bogut - Svid radio

Jinx - ”Na čemu si ti?”

Objavljeno 10.10.2007.

Vremeplov

... Sranja proizvodi i svakodnevni pritisak na ljudsko biće, borba za opstanak i status. Surovi kapitalizam i nedostatak suosjećanja među ljudima, te gubitak osnovnih ljudskih i moralnih parametara. Možda. A možda i ne.To samo Bog zna.
Dino Šaran (Letu Štuke)