Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Riječani među polufinalistima Art & Music Festivala

Riječani među polufinalistima Art & Music FestivalaSedmeročlani međunarodni žiri 10. Art & Music Festivala ovog je vikenda 9. i 10. 6. odabrao osam polufinalista koji će se boriti za ulazak u finale odnosno prvu nagradu, koja je, kao što je poznato, i više nego atraktivna. Nakon višesatnog preslušavanja, žiri je od 120 pristiglih prijava iz šest država (HR, SLO, BiH, SiCG, MAK, A) odabrao slijedećih osam izvođača, među kojima su One Piece Puzzle i Sjekire, te kao kao rezerva Morso - svi iz Rijeke:

1.Goribor (Bor, SiCG)
2.One Piece Puzzle (Rijeka, HR)
3.Sjekire (Rijeka, HR)
4.Petrol (Beograd, SiCG)
5.Justin’s Johnson (Split, HR)
6.Gin Cooler Quartet (Zagreb, HR)
7.Erotic Biljan & His Heretics (Zagreb, HR)
8.Fetisha (Ljubljana, SLO)

Za rezervu su izabrana još četiri izvođača i to: Tussilago (Beograd, SiCG), Morso (Rijeka, HR), The Real Things (Ljubljana, SLO) i Mental Harakiri (Zagreb, HR).

Ponovno pokretanje Art & Music Festival izazvalo je interes iznad očekivanja pa je službene stranice festivala www.artandmusicfest.org posljednjih 10 dana posjetilo preko 4000 znatiželjnika i to iz više od 15 država uključujući i SAD, Rusiju, Švedsku, Španjolsku, Austriju, Norvešku i druge zemlje.

Kompletan program još uvijek nije u potpunosti definiran, no kao što su sami organizatori već ranije najavljivali, uz izložbu radova Nadana Rojnića, promociju knjige ”Tajna povijest Rocka” Ronija Sariga, promociju etikete Ciklama Records, okruglog stola sa temom ”Može li se živjeti od r’n’r-a danas u Hrvatskoj” i regionalne revije rockumentaraca pod nazivom Rockumentary Groove, potvrđen je i nastup grupa Overflow iz Koprivnice, grupe Kultur Shock iz Seattlea, te rock’n’soul atrakcije iz Los Angelesa - The Bell Rays sa atraktivnom pjevačicom Lisom Kekaulom.

Za one koji to još ne znaju, 10. Art & Music Festival održat će se od 8. do 12. 8. u Puli na više lokacija dok će se sami koncerti održavati u atraktivnom prostoru povijesnog muzeja Istre – Museo Storico dell’Istria – Kaštelu u samom centru Pule.

Nikola Cvjetović / Artist info

Objavljeno 14.06.2006.

Vremeplov

U represivnom društvu ne možeš biti grozna osoba. Ja nisam grozan, samo sam iskren.
Johnny Rotten (Sex Pistols)