Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Riječka zvečka vol. 3

Riječka zvečka vol. 3Vežičke ljetne noći vraćaju se u trećem izdanju pod nazivom Riječka zvečka vol. 3! Ova poznata kvartovska priča ove će se godine sastojati od pet koncerata koji će se održavati tijekom kolovoza, svakog četvrtka.

Mjesto održavanja isto je kao prethodne dvije godine: park na križanju Kvaternikove ulice i Ulice Martina Kontuša (park preko puta crkve na Donjoj Vežici, ispod Caffe bara East River).

Otvorenje Riječke zvečke vol. 3 na rasporedu je 03.08. kada će u parku na Donjoj Vežici nastupiti grupa Pips, Chips & Videoclips. Poznati zagrebački bend jedinstvena je pojava na hrvatskoj glazbenoj sceni: istovremeno su stilski raznovrsni, tematski provokativni i vizualno atraktivni.

Tijekom uspješne karijere koja traje već dvadeset i pet godina objavili su devet nosača zvuka, od kojih je zadnji ”Akustični Walt”. Njihove pjesme kao što su ”Poštar lakog sna”, ”Malena”, ”Plači”, ”Bog”, ”Htio bih da me voliš” svima su dobro poznate.

Sljedeći koncerti u sklopu Riječke zvečke vol. 3 na rasporedu su: 10.08., 17.08., 24.08.i 31. 08. Imena izvođača koji će nastupati na tim koncertima bit će objavljena uskoro.

Svi koncerti počinju u 21:00, a ulaz je besplatan.

Objavljeno 01.08.2017.

Vremeplov

Ako, na primjer, odeš u Nashville ili negdje u Argentinu vidjet ćeš da je svijet pun nevjerojatnih gitarista kojih nema na top listama.
Mark Knopfler (Dire Straits)