Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rijeka je ponosna na svoje glazbenike

Rijeka je ponosna na svoje glazbenikeOvogodišnji dobitnici glazbenih nagrada Porin i Status s područja grada Rijeke u ponedjeljak su se okupili na prijemu u salonu Grada.

Tina Vukov, Miranda Đaković uime ”Putokaza”, grupa E.N.I., Robert Funčić, Zoran Prodanović Prlja i Damir Martinović Mrle iz ”Leta 3” te Henry Radanović i Rade Malobabić samo su neki od nagrađenih glazbenika koji su nazočili prijemu, dok su izostali Porinom nagrađeni Vanja Cuculić i Darko Jurković Charlie koji je osvojio strukovnu nagradu HGU Status.

Čestitajući nagrađenima, riječki se gradonačelnik našalio kako se trudio zapamtiti tko je što osvojio, ali je nagrada bilo toliko puno da mu to nije uspjelo.

Pored gradonačelnika, nagrađene su primili i član Poglavarstva Grada Rijeke zadužen za kulturu Bože Mimica i Pročelnica Odjela gradske uprave za kulturu Ivanka Persić te predsjednica Gradskog vijeća Dorotea Pešić Bukovac koja je istaknula kako su glazbenici prepoznatljivi kao brand grada.

Ponosni vladari hrvatskom scenom videospotova, Prlja i Mrle iz ”Leta 3”, još su jednom najavili njihov veliki slavljenički koncert što će se udržati u Torpedu 14. lipnja.

Djevojke iz grupe E.N.I. podsjetile kako je za njihov prvi Porin u deset godina postojanja zaslužan i autor pjesme ”Oči su ti ocean” Vlado Simičić Vava.

Ivana Kocijan

Objavljeno 28.05.2007.

Vremeplov

U jednom smo razdoblju nastupali bez predaha, nismo znali odbiti ponude. Takav ritam potpuno me istrošio. U jednom trenutku počela sam zijevati na pozornici, nisam se ni šminkala, s pozornice sam gledala televiziju, koja se uvijek nalazi u nekom kutu kluba... Time sam omalovažavala i sebe i publiku, i jednog sam dana shvatila da s tim moram prestati.
Jadranka Ivaniš Yaya (Jinx)