Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’Rock vs Klasika’ u Lovranu

’Rock vs Klasika’ u LovranuNakon uspješne sezone 2011/2012 , u ovoj školskoj godini kreće novi ciklus glazbenih radionica ’Rock vs Klasika’ osmišljenih kroz glazbeno scenski performance Hrvoja Puškarića i Sandija Bratonje iz Umjetničke udruge ”Sinteza” ,gdje kroz igru instrumenata neslaganje i buka postepeno prelaze u harmoniju i zajedništvo.

Dvoboj instrumenata i glazbenih stilova kulminira u ideji da je izvor glazbe univerzalan, a podjela glazbe na razlike - nepotrebna.

Ove godine radionice će biti izvedene u riječkim školama te u nekoliko škola u Istri. Prva na redu je škola Lovran gdje gostuju već danas u četvrtak 04.04.2013.

CIjeli projekt proveden je u djelo uz potporu HUZIP-a i HGU ogranak Rijeka , a potporu i poticaj za daljnji rad imamo i od Odjela za školstvo u Rijeci.

Objavljeno 04.04.2013.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal