Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rođendansko-koncertno izdanje Delta Summer Street Sessiona 2013.

Rođendansko-koncertno izdanje Delta Summer Street Sessiona 2013.Kao i prošle godine sredina kolovoza rezervirana je za rođendansko-koncertno-zabavno izdanje Delta Summer Streeet Sessiona.

Uzvanici su pozvani da se odjenu u svog najdražeg SF/fantasy lika, oboružaju se vodenim pištoljima i zapute na rođendanskoslavlje ’Imperatora’ Udruge Ri Rock.

Program ove subote 17.08.2013. starta u 18:=0, a u suradnji sa Liburnicon Festivalom biti će upotpunjen i raznim aktivnostima poput ’Piratskog obaranja ruku’, ’Vikingškog potezanja užeta’, pištoljima na vodu Ratova Zvijezda, Licitacije: ’Dont Go Solo Take A Chewbacca’ i mnogim drugim.

Više o aktivnostima možete saznati na službenom facebook eventu Delta Summer Street Sessiona.

Za koncertni dio zadužen je riječki bend sa najvećim brojem nastupa na Ri Rock festivalu; planetarno komični PHC koji ovom prilikom snima video spot za pjesmu ”Mulac”. Ovom prilikom pozivaju zgođušne i talentirane djevojke da se jave na official facebook page PHC-a kako bi jedna od njih upotpunila glavnu ulogu akterice ovog video spota.

Također vas tokom svih događaja glazbeno zabavljaju DJ-evi JesteRi koji su samo za ovu prigodu pripremili posebnu glazbenu Sci-Fi comedy listu.
Ulaz je i dalje besplatan, no uvijek je lijepo podržati projekt donacijama u donacijsku kutiju, a vaš poklon za Imperatora neka ove godine bude donacija za ovaj projekt.

Za 30 i 31.08. najavljujemo nastavak program Delta Summer Street Sessiona kada će nastupiti 7 bendova iz Rijeke i okolice, a samo zatvaranje festivala ostavljamo za sredinu 9. mjeseca uz moto ”Punk is not dead”.

Objavljeno 16.08.2013.

Vremeplov

Nemam osjećaj domoljublja, ali imam zajedništva.
Chrissie Hynde (The Pretenders)