Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rođendansko-koncertno izdanje Delta Summer Street Sessiona

Rođendansko-koncertno izdanje Delta Summer Street SessionaPred nama je peto izdanje Delta Summer Street Sessiona koje će bit u obilježeno koncertno-humorističnom proslavom rođendana našeg vrijednog člana Udruge RiRock.

Program, ove subote 18.8., počinje u 13:00 sati a bit će upotpunjen i raznim aktivnostima poput Free Stage Divinga, Stand Up Comedy Showa, Black metal face paintinga, Portret paintinga za kunu, Water Balloon Warsa, Air Guitar natjecanja, Rakija Battle-a, Astro Showa by RiRock gatare i mnogih drugih.

Na internet društvenim mrežama najavljeno je preko 44 pozornica, i preko 666 DJ setova bendova kao što su Slayer, Pantera, Annihillator, Ramones, Korn, Megadeth, Morbid Angel, Meshuggah, Kyuss, Ugly Kid Joe, Motörhead i sl. No, uživo, te će subote, od 20:00 sati, nastupati dva riječka metal benda Czaar i Diamond Dust koji su pripremili posebnu listu pjesama samo za ovaj mega događaj.

Ovaj događaj je tek uvod u veliko dvodnevno zatvaranje Delta Summer Street Sessiona a ono će se održati već slijedećeg vikenda 24. i 25. 08. Tada će na Delti nastupiti riječki bendovi Pasi, Krešo i Kisele Kiše, Officer Down, The Shamrock, 100% i gosti iz Zagreba Spremište i Porto Morto i još pokoji bend iznenađenja.

Pratite facebook stranice Udruge RiRock i saznajte kako do pozivnice s kojom imate besplatan upad. Karta bez pozivnice je 15 kuna.

Objavljeno 17.08.2012.

Vremeplov

Ako sami ne odlučite biti sretni, sreću vam nitko drugi ne može donijeti.
Alen Liverić, glumac (HNK Ivana pl. Zajca)