Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rođendansko-koncertno izdanje Delta Summer Street Sessiona

Rođendansko-koncertno izdanje Delta Summer Street SessionaPred nama je peto izdanje Delta Summer Street Sessiona koje će bit u obilježeno koncertno-humorističnom proslavom rođendana našeg vrijednog člana Udruge RiRock.

Program, ove subote 18.8., počinje u 13:00 sati a bit će upotpunjen i raznim aktivnostima poput Free Stage Divinga, Stand Up Comedy Showa, Black metal face paintinga, Portret paintinga za kunu, Water Balloon Warsa, Air Guitar natjecanja, Rakija Battle-a, Astro Showa by RiRock gatare i mnogih drugih.

Na internet društvenim mrežama najavljeno je preko 44 pozornica, i preko 666 DJ setova bendova kao što su Slayer, Pantera, Annihillator, Ramones, Korn, Megadeth, Morbid Angel, Meshuggah, Kyuss, Ugly Kid Joe, Motörhead i sl. No, uživo, te će subote, od 20:00 sati, nastupati dva riječka metal benda Czaar i Diamond Dust koji su pripremili posebnu listu pjesama samo za ovaj mega događaj.

Ovaj događaj je tek uvod u veliko dvodnevno zatvaranje Delta Summer Street Sessiona a ono će se održati već slijedećeg vikenda 24. i 25. 08. Tada će na Delti nastupiti riječki bendovi Pasi, Krešo i Kisele Kiše, Officer Down, The Shamrock, 100% i gosti iz Zagreba Spremište i Porto Morto i još pokoji bend iznenađenja.

Pratite facebook stranice Udruge RiRock i saznajte kako do pozivnice s kojom imate besplatan upad. Karta bez pozivnice je 15 kuna.

Objavljeno 17.08.2012.

Vremeplov

Loše je kad je sve složeno po sistemu kupi-prodaj. Treba imati ideju i boriti se da ta ideja zaživi i da dođe do ljudi.
Dino Šaran (Letu Štuke)