Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rolin Humes pobjednici Royal Music festivala

Rolin Humes pobjednici Royal Music festivalaUz zvuke sjajnog zagrebačkog punk-rock sastava Hladno pivo, na Ljetnjoj pozornici na Cetinju je spuštena zavjesa na treće izdanje festivala Royal Music.

Završnica je donijela i odgovor o pobjedniku takmičarskog dijela festivala, koje je ove godine bilo posvećeno Dinu Dvorniku – nagrada od 2.000 eura pripala je bendu Rolin Humes iz Rijeke.

U finalnoj večeri takmičarskog dijela, nastupilo je šest bendova sa područja bivše Jugoslavije - ”Rolin Humes” (Rijeka), ”Hulahoop” (Kamnik), ”The Bangcocks” (Beograd), ”Silente” (Dubrovnik), ”Rock in Peace” (Nikšić) i ”Epten” (Kumanovo). Takmičenje je i ovog puta bilo žanrovski posve raznovrsno - od klasičnog rock zvuka, sve do post-rocka i indie izvedbi.

Finale je donijelo izuzetno kvalitetne nastupe, pri čemu žiri nije imao lak zadatak kada je u pitanju proglašenje pobjednika. Takođe, nastup šest pomenutih sastava privukao je brojnu publiku, te je Ljetnja pozornica gotovo od samog početka noći bila ispunjena.

Podsjetimo, ”Rolin Humes” su treći pobjednici takmičarskog dijela na festivalu „Royal Music“. Prošle godine, nagrada je pripala bendu „Sane“ iz Zagreba, a godinu ranije, kada su u takmičarskom dijelu nastupali crnogorski sastavi, grupi „Zoon Politikon“ (Podgorica).

Objavljeno 06.08.2014.

Povezani članci

Vremeplov

Televizija je fenomenalno retardirajući medij, najpovršniji koji postoji. Dok si na televiziji nekakva si faca, a čim se “skineš” s ekrana hvala bogu više se toga nitko ne sjeća.
Nina Violić, riječka glumica