Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ron Anderson i Gods & Queens @ Palach

Ron Anderson i Gods & Queens @ PalachDistune Promotion od samog početka svojeg djelovanja vrlo često organizira nekonvencinalne i vrlo različite koncerte pa su tako riječani u proteklih godinu dana dobili dublji uvid u događanja na svjetskoj underground glazbenoj sceni. Izuzetak nije bio ni nastup multiinstumentalista Rona Andersona koji je nastupio ovaj petak u Palachu.

Prije nastupa Rona Andersona u praznom Palachu nastupio je noise trojac Gods & Queens. Dobra i glasna svirka, praćena čestim komentarima Jamiea Getza, frontmena benda. Nakon njih na red je došao Ron Anderson koji trenutno nastupa kao duo pod imenom Ron Anderson Pak, koji uz njega čini bubnjar Keith Abrams.

Dvojac je potaknut malim brojem posjetitelja svoj nastup premjestio u publiku koju je svojim instrumentalnim setom uspio čak, na njihovo iznenađanje, i rasplesati. To premještanje na podij se pokazalo kao odlična ideja, stvorena je bolja i prisnija atmosfera, a izvođači i publika su vidno uživali.

Miran Milić

Objavljeno 21.11.2011.

Vremeplov

Danas svatko piše, novinari su priglupi, nemaju podloge, nisu educirani, mediji zatupljuju ljude. Let 3 je tu da lupanjem kurca po čelu krijepi i osvješćuje napaćeni narod. To nam uspijeva i zato se tome veselimo.
Damir Martinović Mrle (Let3)