Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Sailor - Sweet & Salt Music Festival

Sailor - Sweet & Salt Music FestivalPorinuće novog riječkog festivala “Sailor - Sweet & Salt Music Festival” koji na jedinstven način spaja znanost, umjetnost i popularnu kulturu dogodit će se 27. i 28. srpnja.

Ovo putovanje pod kormilom Damira Martinovića - Mrleta i Ivanke Mazurkijević za misiju ima učiniti zvuk grada vidljivim kroz inovativnu umjetničku skulpturu od zvuka i soli te sve uokviriti dvodnevnim glazbenim festivalom.

Vibracije grada će na platou Ex Port Delte, u petak 27. srpnja pojačati Darko Rundek i Ekipa, Urban & 4, Mr Lee & IvaneSky, Sara Renar, Svemirko i Seraphim Codex live.

Drugi dan festivala, 28. srpnja, Torpedo će na dva podija rasplesati Marina Karamarko, Alen Sforzina, Shipe, Lemon, Mark Ash, Life4Funk, Jopa, One N, Roland i Brx.

Ulaznice je u pretprodaji moguće kupiti samo za 27.07. Ex Port Delta, a za Torpedo će se ulaznice moći nabaviti na ulazu na event.

Objavljeno 18.07.2018.

Vremeplov

Ne možeš se odreći nečega u što stvarno vjeruješ zbog financijskih razloga. Ako umreš pokraj ceste - neka bude, ali da znaš da si se trudio. Deset minuta na glazbenoj sceni jednako je stotini godina izvan nje.
Robert Plant (Led Zeppelin)