Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Sailor - Sweet & Salt Music Festival

Sailor - Sweet & Salt Music FestivalPorinuće novog riječkog festivala “Sailor - Sweet & Salt Music Festival” koji na jedinstven način spaja znanost, umjetnost i popularnu kulturu dogodit će se 27. i 28. srpnja.

Ovo putovanje pod kormilom Damira Martinovića - Mrleta i Ivanke Mazurkijević za misiju ima učiniti zvuk grada vidljivim kroz inovativnu umjetničku skulpturu od zvuka i soli te sve uokviriti dvodnevnim glazbenim festivalom.

Vibracije grada će na platou Ex Port Delte, u petak 27. srpnja pojačati Darko Rundek i Ekipa, Urban & 4, Mr Lee & IvaneSky, Sara Renar, Svemirko i Seraphim Codex live.

Drugi dan festivala, 28. srpnja, Torpedo će na dva podija rasplesati Marina Karamarko, Alen Sforzina, Shipe, Lemon, Mark Ash, Life4Funk, Jopa, One N, Roland i Brx.

Ulaznice je u pretprodaji moguće kupiti samo za 27.07. Ex Port Delta, a za Torpedo će se ulaznice moći nabaviti na ulazu na event.

Objavljeno 18.07.2018.

Vremeplov

Nismo mogli naći ni izdavače ni managere kojima je bilo stalo do nas, nije bilo ni puno bendova koji su htjeli svirati s nama, ali smo bili stalno na turnejama, bez obzira na vrlo malo novaca i nekako se uspjeli probiti.
Billy Gould (Faith No More)