Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Saša 21 u River Pubu

Saša 21 u River PubuPioniri boogie punk rocka, pulski trio Saša 21 novi band Saleta Verude (ex KUD Idijoti) nastupiti će 07.01. u riječkom River Pubu.

Iako začet prije više od decenije band se na ozbiljniji rad bacio 2012. te nakon dvije godine objavio album ’VD-i1’. Band je u proteklom periodu odrzao sjajne nastupe u regiji (Ajdovscina, Maribor, Beograd, Ruma), a potom staru godinu finiširao koncertom u Puli.

U River pubu će Saša 21 predstaviti većinu pjesama sa nadolazećeg albuma. Support večeri je nedavno ponovno okupljeni opatijsko-riječki peterac, grupa No Army. Bend nastao još davne 2009. produkt je isključivo zajedničkog druženja nekolicine prijatelja.

Neodlučni momci zvali su se i Nekrofilija i Drunk 24/7, te nakon jakog brainstorminga i promišljanja kako nitko od članova nije bio u vojsci - kao topovski udarac odjeknula je promjena imena u ”No Army”.

Bilo je tu tokom godina svega, od odustajanja članova do izbacivanja, pobjeda i poraza, sve dok se bend nije 2013. odlučio na pauzu s upitnim nastavkom karijere. Danas, tri godine kasnije, sastav se vraća s novim bubnjarem i gitaristom te s novim materijalom odnose više nego zasluženo visoko 3.mjesto na prošlogodišnjem Ri Rocku.

Inače, bend Saša 21 je na glasu kao izvođač koji svoje koncerte počinje u točno zakazano vrijeme. Ne zavlači ljude koji su došli, ne čeka one koji će možda doći. Stoga može biti vrlo korisno obratiti pažnju na satnicu:
No Army - 23:00
Saša 21 - 00:00

Glazbeni moderator večeri bit će DJ ENDI, a program počinje u 22:00.

Objavljeno 05.01.2017.

Vremeplov

Dvije osobe gledaju nekog tipa u baru... jedan vidi odrpanca drugi zvijezdu.
Beck Hansen