Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Sigurna zabava na Višestrukom Tuborg Eargazmu!

Sigurna zabava na Višestrukom Tuborg Eargazmu!Jinx, Let3, Quasarr i Lollobrigida zapalit će zagrebačku Tvornicu kulture u sklopu koncertne noći Višestruki Tuborg Eargazam koja će se održati u petak, 06.05.2011. s početkom u 22:00.

Kao organizacijski partner, Carlsberg Croatia, pobrinuo se za sigurnu zabavu uz besplatan prijevoz ZET-om u sklopu akcije Nemoj piti i voziti. Naime, posjetitelji će moći besplatno koristiti gradski prijevoz uz predočenje ulaznice za koncert.

Zagrebački će javni prijevoz za posjetitelje biti besplatan od 18 sati na dan Tuborgove koncertne noći pa do 6 sati ujutro sljedećeg dana. Ova inicijativa omogućit će bezbrižnu cjelonoćnu zabavu te siguran povratak kući.

Koncertni događaj koji će u jednoj noći objediniti tri lokacije i šest izvođača organizira Tuborg u suradnji s Dallas Recordsom i Mars koncertnom agencijom.

Središnje je događanje zagrebačka Tvornica kulture gdje će Jinxi, Let3, Quasarr i Lollobrigida eksplozivnim zvukovima osigurati eargazmičan doživljaj.

Višestruki Tuborg Eargazam će se multiplicirati i po zagrebačkim klubovima. Tako riječki pankeri Diskurz dovode eargazam u klub Route 66, a IN bar će doživjeti vrhunac u ritmu hip-hopa uz Kandžiju & Gole žene.

Objavljeno 06.05.2011.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash