Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Sigurna zabava na Višestrukom Tuborg Eargazmu!

Sigurna zabava na Višestrukom Tuborg Eargazmu!Jinx, Let3, Quasarr i Lollobrigida zapalit će zagrebačku Tvornicu kulture u sklopu koncertne noći Višestruki Tuborg Eargazam koja će se održati u petak, 06.05.2011. s početkom u 22:00.

Kao organizacijski partner, Carlsberg Croatia, pobrinuo se za sigurnu zabavu uz besplatan prijevoz ZET-om u sklopu akcije Nemoj piti i voziti. Naime, posjetitelji će moći besplatno koristiti gradski prijevoz uz predočenje ulaznice za koncert.

Zagrebački će javni prijevoz za posjetitelje biti besplatan od 18 sati na dan Tuborgove koncertne noći pa do 6 sati ujutro sljedećeg dana. Ova inicijativa omogućit će bezbrižnu cjelonoćnu zabavu te siguran povratak kući.

Koncertni događaj koji će u jednoj noći objediniti tri lokacije i šest izvođača organizira Tuborg u suradnji s Dallas Recordsom i Mars koncertnom agencijom.

Središnje je događanje zagrebačka Tvornica kulture gdje će Jinxi, Let3, Quasarr i Lollobrigida eksplozivnim zvukovima osigurati eargazmičan doživljaj.

Višestruki Tuborg Eargazam će se multiplicirati i po zagrebačkim klubovima. Tako riječki pankeri Diskurz dovode eargazam u klub Route 66, a IN bar će doživjeti vrhunac u ritmu hip-hopa uz Kandžiju & Gole žene.

Objavljeno 06.05.2011.

Vremeplov

Skoro svi naši fanovi koje smo sreli su stvarno cool ljudi. Inteligentni su i imaju vrlo zanimljiva mišljenja, daleko više od ustaljene predodžbe o prosječnom ”rock’nroll fanu”. Senzibilni su to ljudi s kojima rado popijem piće.
Peter Buck (REM)