Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Silente u Pogonu kulture!

Silente u Pogonu kulture!Glazbena senzacija, dubrovački pop rock sastav Silente nastupit će u Pogonu kulture u petak, 11.03.2016.

Pogon kulture nije nepoznat teritorij dubrovačkoj šestorki. Za Božić 2014. band je napunio bivšu ’’Stereo’’ dvoranu. Nešto više od godinu dana kasnije hype oko Silentea se ne stišava.

Osvojeni su Porin u kategoriji Novi izvođač godine, Nagrada Hrvatskog radija za najboljeg novog izvođača emisije Music Pub te Nagrada Instituta hrvatske glazbe za najviši ulaz novog izvođača na Top Hr 40. Singlovi “Terca na tišinu”, “Morski ljudi, morske žene” i “Još jednom” dohvatili su najviša mjesta brojnih top lista, a na YouTubeu imaju kombinirano gotovo pet milijuna pregleda.

Tamo gdje je “Lovac na čudesa” stao jednako uspješno nastavile su nove pjesme sa albuma ’’Neće rijeka zrakom teći’’ u produkciji Nikše Bratoša, jednog od najnagrađivanijih producenata ovih prostora.

Velikoj podršci medija pridružila se još veća naklonost publike, zbog čega je bend 2015. proputovao regiju uzduž i poprijeko puneći klubove, dvorane i gradske trgove.

U Pogon kulture Lorena, Doris, Tibor, Sanin, Ivuša i Šimun vraćaju se u petak 11. ožujka na centralni pop rock koncert u Rijeci.

Karte po 45 kuna su u pretprodaji na šankovima Beertije i Palacha te u Dallas music shopu te online na entrio.hr i eventim.hr.
Ulaz na dan koncerta će biti 60 kn.

Objavljeno 14.02.2016.

Vremeplov

Još živimo u dosta divljoj varijanti kapitalizma, a potražnja za kulturom, bila ona popularna ili visoka, nije tolika niti će ikada biti kao za pivom i nogometom... Kulturnjaci vole da ih se tretira kao zaštićenu vrstu i ne žele shvatiti da je na kraju dana njihov izričaj, bez obzira na granu kulture, samo još jedan proizvod na tržištu, i potrebno je vraški se potruditi da bi svoju zamisao ili djelo podijelili sa svijetom.
Ivan Šarar, riječki menadžer i glazbenik (Let3)