Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Skriveno kino u Rijeci

Skriveno kino u RijeciU suradnji s Motovun Film Festivalom održat će se skrivena projekcija glazbenog dokumentarca o bandu The National na skrivenoj lokaciji u Rijeci...

Skrivena projekcija će se održati u četvrtak, 17. srpnja s početkom u 21 sat i 30 minuta, a riječka će publika biti obaviještena o lokaciji putem nekoliko tragova i zagonetki. Ulaz je slobodan.

Dokumentarac o jednom od najhvaljenijih i najpoznatijih indie rock bendova današnjice, bendu koji u Hrvatskoj ima možda i najveći broj fanova po broju stanovnika i koji radije za točku europske turneje odabere Zagreb ili Šibenik nego neku urbanu velesilu.

Sad je već očito, radi se o The National, a Mistaken For Strangers urnebesno je duhovit i emotivan film o ovom bendu, ali i odnosu dvojice braće, Mattu i Tomu Berningeru, čime postaje sve samo ne obični rock dokumentarac.

Matt Berninger pjevač je The Nationala, pravi frontmen rokerske karizme, koji živi svoj veliki trenutak u kojem su mu se napokon osmjehnuli uspjeh i slava. Tom Berninger njegov je mlađi brat, simpatično smotan i pomalo lijen, živi s njihovim roditeljima u Cincinnatiju i snima filmove. Večer uoči najveće turneje benda do sada, Matt poziva Toma da im se pridruži na turneji kao roadie, potpuno nesvjestan Tomovog plana da snimi cijelu avanturu.

Ono što započinje kao glazbeni dokumentarac ubrzo postaje osvježavajuće iskren i opipljiv portret intenzivnog odnosa dvojice braće i frustracije neostvarenih stvaralačkih ambicija.

Skriveno kino svojevrsna je najava sedamnaestog Motovun Film Festivala koji će se održati od 26. do 30. srpnja, ali i gostovanja motovunskog programa u Ljetnom Art-kinu.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na web stranicama Motovun Film Festivala.

Prijave: http://www.motovunfilmfestival.com/page/index/id/475
Info: http://www.art-kino.org/hr/film/skrivena-projekcija-skriveno-kino

Objavljeno 11.07.2014.

Vremeplov

Kako mogu biti bilo tko drugi nego ja sam?
Dave Matthews