Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Star Wars Party u Palachu

Star Wars Party u PalachuU galaksiji ne tako daleko...

Nova borbeno-operativna-party stanica Death Star 13 uz savezničke snageudruga3. Zmaj, Kulturni Fronti Ri Rockpozivaju vas na službeni Star Wars Party koji će 19.01.2018. u OKC Palach/ Rijeka okupiti sve ljubitelje znanstvene fantastike i prirediti najbolji intergalaktički party!

Uz cosplay, projekcije, dekoriran prostor i Sci Fi & Fantasy nagradne igre događaj ima u cilju zabaviti sve fanove legendarne franšize STAR WARS uz raznoliku glazbenu pozadinu koju nam donosi novi glazbeni selector DEATH STAR 13.

DEATH STAR 13:
Dva zaljubljenika u Sci Fi & Fantasy te dobru glazbu odlučila su proširiti svoj Imperij i upogonila Zvjezdane Razarače prema novoj borbeno-operativnoj stanici pod nazivom DEATH STAR 13.
Kralj Zla, pseudonim sith lord sjenke pod nazivom Imperator, te moćni Lord Vaderkoji stoje iza ove misije i odlučili su uništiti sav „rebel scum“ razornim laser ritmovima i moćnim melodijama iz samog centra Imperija. U cilju provedbe naredbe 66, a čija je misija najbolji intergalaktički party u galaksiji, njihova borbena postaja Death Star 13 ispaljivat će raznolike glazbene eksplozije: rock, industrial, disco, hard core, metal, punk, new wave/rock/metal, te 80’s /90’s hitove.
Misija broj jedan odvit će se na planeti Zemlja u Palachu sa Star Wars edicijom, a sljedeće misije donose Marvel party, DC party, Pirate Party, GOT Party, D&D party i mnoge druge o kojima će te više saznati uskoro.

Suradnja: Kulturni Front i 3. Zmaj
Kako bi party ostao u duhu „sile“ u savezništvo su pozvani organizatori znanstveno fantastičnih konvencija Liburnicon i Rikon. Udruge Kulturni Front i 3. Zmaj, koji će ovog puta svoja predavanja, radionice i diskusije ostaviti doma i prepustiti se ultimativnoj zabavi, uveličat će događaj svojim talentiranim umjetničkim znanjem izrade dekoracija, cosplayom te zanimljivim nagradnim igrama.

NagradnaIgra: La Guerra de las Galaxias
Kako bi party ostao u duhu sile Udruga 3. Zmajo držat ćebogatu nagadnu igru ”La Guerra de las Galaxias” u kojoj će se ekipe u parovima natjecati u prepoznavanju i (vrlo) dramatičnom uprizorenju popularnih scena iz svima omiljene sage, ali iu komičnom smislu na španjolskom jeziku.

SW Radionicezamladepadawane
Od 18h do 21h održati će se radionice za djecu na temu Star Wars a koju nam donose organizatori Liburnicon Konvencije – Udruga Kulturni Front. Ulaz za djecu je besplatan kao i same radionice, a našim mladim padawanima će pružiti mnoštvo zabave.
1. Sila na vrhovima prstiju
- izrada papirnatih lutkica za prste -
2. Svemirske letjelice
Izrada svemirskih letjelica od papira
3. Igre iznenađenja
Uz navedene radionice održat će se i igre iznenađenja koja ćeostati pod velom misterije.

Chill Zona: Kantina
Posebni prostor do trećeprostorije kluba Palach na velikom platnu prikazivat će projekcije Star Wars filmova, a koji je ujedno i Chill zona pod nazivom Kantina i gdje će posjetitelji za sitnu donaciju biti u mogućnosti ugrabiti si kokic..

Ulaznice:
VrataPalacha bit će otvorena u 18:00 za djecu za koje je ulaz besplatan a u 21:00 se nastavlja program za sve ostale. Ulaznice su 13kn.
Za sve cosplayere ulaz je besplatan tijekom cijele večeri. (Posjetitelje koji se pojave među prvima očekuju maske likova iz Star Wars filmova)

Objavljeno 18.01.2018.

Vremeplov

Ako je glazba hrana ljubavi, svirajte. Dajte mi da priđem...
William Shakespeare