Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Što nudi ’Ljeto na Gradini’?

Što nudi ’Ljeto na Gradini’?’Ljeto na Gradini’ koje se većtradicionalno održava u Rijeci na jednoj od najljepših lokacija, Trsatskoj Gradini i ove godine posjetiteljima pruža sjajan program.

Ovogodišnja ponuda osim primamljivog glazbenog, nudi i zanimljiv kazališni program. Do sada su održane uspješni i vrlo dobro posjećeni koncerti Vanne, Massima, Ri rocka, predstave ’Državni lopov’, ’Prijateljice’, ’Ko radi štrajka od gladi’, ’Stilske vježbe’, ’Remetinec, Remetinec’, ’Profesionac’ u kojoj glume Vedran Mlikota, Goran Navojec, Anica Kovačević, Danko Ljuština u režiji Bogdana Diklića..

U petak 03.08.2012. na Gradini s početkom u 21:30 sati bit će upriličen ’Jazz Night’ sjajna jazz poslastica sa vrsnim glazbenicima poput Anke Helftich Kvarteta (Ratko Zjača, Martin Gjakonovski, Ratko Divjak) u sklopu svoje europske turneje. Osim Anke Helftich nastupaju i Finger Snap Trio (Henri Radanović, Branimir Gazdik i Zvjezdan Ružić), Tina Vukov i Jazz kvartet, Darko Jurković Charlie.

Legendarna riječka grupa Fit na Gradini će 09.08.2012. proslaviti svoju 30. obljetnicu postojanja. Bit će to prilika da se ljubitelji tog bezvremenskog, jednog od najpopularnijih regionalnih bandova s kraja osamdesetih podsjete starih hitova ’Mačka’, ’Zvoni telefon’ kao i novih s albuma ’2011’ (kojeg su publici dali na besplatni download - ’Ne mogu bez nje’, ’Tajna ljubav’.

Nakon toga na Gradini će se do kraja ljeta među ostalim držati i koncerti Opće Opasnosti, Nene Belana & Fiumensa, klape Intrade, Marka Tolje, Harija Rončevića, poetsko-glazbena večer - koncert Kornelija Kovača s gostima te predstava ’Jednostavno komplicirano’, stand up night by Željko Pervan i vječna i popularna ’Sarajevska audicija 4’.

Velebni ambijent pod zvijezdama, sadržaj ovogodišnjeg ’Ljeta na Gradini’ garancija su kvalitetne zabave i ugodnog opuštanja u ljetnim danima.

Ulaznice se mogu kupiti u TIC-u, na Gradini u kafiću Gradina i na štanduna Korzu postavljenom ispred HRT radio Rijeke.

Objavljeno 02.08.2012.

Vremeplov

Ljubav je jača od pravde.
Sting