Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Štok u Pogonu kulture

Štok u Pogonu kultureBoris Štok održati će svoj prvi, veliki, riječki koncert 23.11. 2018. u Pogonu kulture... (Foto: V. Tataj)

01.10. listopada u prodaju je izašao njegov album ’Ispod kože’, prvo samostalno djelo nakon odlaska iz grupe Quasarr. Materijal koji je već najavljen brojnim singlovima objavio je Aquarius Records, a koncertno će se, mjesec dana nakon Tvornice kulture u Zagrebu, predstaviti i riječkoj publici.

Boris Štok solo karijeru je započeo singlom ’Ove misli’, u kojem mu se pridružila Yaya iz Jinxa, nakon kojeg su slijedile izuzetno dobro prihvaćene ’Voli me još ovu noć’ (obrada Denis & Denis) i ’Ispod kože’.

Nakon EP izdanja ‘Puls’, Boris Štok se ove jeseni vratio s novim singlom ‘Dodiri’ za koju je Štok napisao tekst, dok glazbu supotpisuje s Darkom Terlevićem.

Kao podrška Borisu Štoku u Pogonu kulture nastupit će riječki alter/electro-pop duo The Siids, novi glazbeni projekt bivših članova riječkog benda Morso.

Ulaznice po cijeni od 50 kn već se nalaze u prodaji. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 70 kn. Službena prodajna mjesta su The Beertija na Trsatu (Slavka Krautzeka 12), Dallas music shop(Splitska 2a), na svim prodajnim mjestima Entrio i online

Objavljeno 24.10.2018.

Vremeplov

Kada samog sebe okriviš možeš nešto naučiti. Ako kriviš nekog drugoga, ništa ne učiš, zato što nije tvoja greška, njegova je.
Joe Strummer