Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Štok u Pogonu kulture

Štok u Pogonu kultureBoris Štok održati će svoj prvi, veliki, riječki koncert 23.11. 2018. u Pogonu kulture... (Foto: V. Tataj)

01.10. listopada u prodaju je izašao njegov album ’Ispod kože’, prvo samostalno djelo nakon odlaska iz grupe Quasarr. Materijal koji je već najavljen brojnim singlovima objavio je Aquarius Records, a koncertno će se, mjesec dana nakon Tvornice kulture u Zagrebu, predstaviti i riječkoj publici.

Boris Štok solo karijeru je započeo singlom ’Ove misli’, u kojem mu se pridružila Yaya iz Jinxa, nakon kojeg su slijedile izuzetno dobro prihvaćene ’Voli me još ovu noć’ (obrada Denis & Denis) i ’Ispod kože’.

Nakon EP izdanja ‘Puls’, Boris Štok se ove jeseni vratio s novim singlom ‘Dodiri’ za koju je Štok napisao tekst, dok glazbu supotpisuje s Darkom Terlevićem.

Kao podrška Borisu Štoku u Pogonu kulture nastupit će riječki alter/electro-pop duo The Siids, novi glazbeni projekt bivših članova riječkog benda Morso.

Ulaznice po cijeni od 50 kn već se nalaze u prodaji. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 70 kn. Službena prodajna mjesta su The Beertija na Trsatu (Slavka Krautzeka 12), Dallas music shop(Splitska 2a), na svim prodajnim mjestima Entrio i online

Objavljeno 24.10.2018.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com