Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Quasarr - ”Ti”

Quasarr - ”Ti”Obzirom da jedna pjesma (i video spot) teško može predstaviti rad jednog benda možda je još malo rano suditi o Quasarru. No, nije zgorega spomenuti da je Rijeka dobila još jedan bend koji ozbiljno pretendira na objavljivanje albuma i stvaranje svoje publike, u što smo se imali prilike uvjeriti ovog ljeta prilikom njihovog nastupa na festivalu na opatijskoj Slatini.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 27.02.2005.

Urban&4 - ”Retro”

Urban&4 - ”Retro”Slušali smo Urban & 4 i njihov dugosvirajući studijski uradak. Na prvo slušanje odmah je jasno da nitko ovdje nije poželio ponoviti ”Žena dijete” ili ”Otrovnu kišu”, što bi bilo nerealno očekivati jer je jedna od rijetkih Urbanovih konstanti u karijeri ch-ch-changes, a i bend je bitniji nego ikada, pogotovo u zvučnoj slici tih pedesetak minuta ovog CD-a.

Dakle, nemamo ”čudovište” od albuma, niti hiper nabrijanu produkciju već ”samo” pjesme i grupu koja ih svira. Sasvim dovoljno nakon svih mogućih peripetija i naklapanja zašto nismo nikad ugledali ”Merkur”.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 26.02.2005.

DAMIR HALILIĆ HAL – Ekskluzivno javljanje sa snimanja albuma u Nashvilleu

DAMIR HALILIĆ HAL – Ekskluzivno javljanje sa snimanja albuma u NashvilleuZahvaljujući blagodatima globalne komunikacije right-on-time pročitajte ekskluzivno Halovo javljanje samo za Ri-rock.com iz Nashvillea gdje ekipa neumorno radi novi album za svjetsko tržište, koji će biti objavljen tijekom godine pod okriljem Dancing Beara i Warnera.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 26.02.2005.

Vremeplov

Kažu da živim brzim životom. Možda mi se samo sviđa brz način života. Ne bih ga se odrekao za ništa na svijetu. Neće trajati zauvijek, ali uspomene hoće.
Dennis Wilson (The Beach Boys)