Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

BERNARDIN MODRIĆ - Filmski i televizijski redatelj, čovjek koji je živio riječku rock scenu

BERNARDIN MODRIĆ - Filmski i televizijski redatelj, čovjek koji je živio riječku rock scenuBernardin Modrić čovjek je koji već punih 30 godina živi riječku rock scenu i njezin je vjerni kroničar. Zajedno s nekolicinom istomišljenika gospodin Modrić prije nekog vremena započeo je snimanje filma o povijesti, sadašnjosti, ali i budućnosti riječke rock scene. O tome ali i o nekim prošlim vremenima iz prve ruke od hodajuće institucije.

– Onaj dio posla kojim se ja bavim više nikoga ne zanima. Ja radim dokumentarce klasičnog tipa o znamenitim ljudima, o kulturno-povijesnim spomenicima, prema tome vjerovatno se ja bavim pizdarijama – započeo je Modrić.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 05.12.2004.

POVIJEST GRUPE LAUFER - Mat u dva poteza

POVIJEST GRUPE LAUFER - Mat u dva potezaLaufer djeluje od početka 1986.godine sa Damirom Urbanom kratko vrijeme kao basistom, koji ubrzo postaje pjevač i, uz brojne promjene u sastavu, vodeća snaga u grupi uz gitaristu Veselita Mudrinića. Napomenimo da je prije Damira Urbana u Lauferu kratko pjevao Alen Liverić, inače uspješni kazališni i filmski glumac, koji je (prema nepotvrđenim izvorima) dao tada bezimenom bendu ime Laufer.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 29.11.2004.

FIT - Kratka biografija

FIT - Kratka biografijaGrupa koja je sredinom i drugim dijelom osamdesetih širila svoj krug publike zaraznim pop stvarima, još i danas predstavlja jedan od komercijalno najuspješnijih izvoznih proizvoda riječke scene na susjedna tržišta.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 25.11.2004.

Vremeplov

Ako u bivšim socijalističkim zemljama postoje ljudi bez tradicije stvarnog sudjelovanja i autonomnog kritičkog sudjelovanja... onda imamo problem.
Elvio Baccarini, riječki filozof