Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

25. Ri Rock – kronologija velikog jubilarnog koncerta

25. Ri Rock – kronologija velikog jubilarnog koncerta13.12.2003. održan je jubilarni 25-ti RiRock. Kako bi se uveličala obljetnica ovog legendarnog festivala, zamišljeno je (i uspješno provedeno) da ove godine nastupe najvažniji bendovi koji su obilježili riječku scenu. Tako su uz neizbježne Urban & 4, Let 3, Grad i Grč koji i danas čuvaju riječku rock tradiciju, nastupili i Laufer, Parafi, Termiti i ostali bendovi koji su ostavili neizbrisiv pečat na riječkoj sceni i šire, ali su se tokom godina (službeno ili neslužbeno) raspali. Ovom su nas prilikom podsjetili na svoje trenutke slave i vrijeme kad je Rijeka zaista bila rokerski grad.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 03.08.2004.

THREE DOGS FUCKING - Tko su aktualni čuvari pečata riječkog novog vala?

THREE DOGS FUCKING - Tko su aktualni čuvari pečata riječkog novog vala?»Punk is not dead« poručuje grafit, tvrdoglav i crn, s jedne od riječkih fasada. Godina je Gospodnja 2002., i on zbunjuje prolaznike. Ne toliko dvojbom oko nakane njegovog autora u vezi s fasadom što ju je izabrao za mjesto testiranja svoga komunikacijskog umijeća (poružnjena ili uljepšana, pitanje je sad?), koliko očuvanošću nanesene boje koja svjedoči da je napisan ne tako davnim zamasima ruke. Napisan u najgorem slučaju prije godinu-dvije, unatoč tomu što je vlastitom porukom izravna poveznica s vremenskim odsječkom od kojeg je njegov aktualni čitatelj udaljen ništa manje nego dvadesetak godina.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 01.08.2004.

<< 1 < 607 608

Vremeplov

To je laž da se ratovi vode u ime boga. Možda tako izgleda, ali uvijek iza toga stoje interesi otđjeni od ljudi. Politika velikih sila ili nešto slicno.


John Mclaughlin