Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Sunnysiders - Promocija albuma ”10 kartolina s daleke obale”

Sunnysiders - Promocija albuma ”10 kartolina s daleke obale”U petak 24.02. u River pub stiže Boris Hrepić Hrepa - legendarni basista još legendarnije Daleke obale, a dolazi nam promovirati svoj novi bend Sunnysiders.

Album koji će predstaviti nazvao je ”10 kartolina s daleke obale” s obradama pjesama Daleke Obale te će u sklopu nastupa promovirati i svoju knjigu ”Našao sam dobar bend” o počecima Daleke Obale i splitskoj sceni 80-tih.

U Sunnysidersima Hrepa nastupa zajedno sa legendarnim Šparkom iz Pips Chips & Videoclips te Antonijom Vrgoč i Goranom Gubićem. Pobjednici su Croatian Blues Challengea 2010. i polufinalisti International Blues Challengea u Memphisu 2011. Sviraju svoje autorske skladbe, razne covere te naravno i uspješnice Daleke obale.

Ulaz je besplatan, krećemo s programom u 22:00, a ako još uvijek imate nedoumica da li se u petak uputiti u River pub, prepustit ćemo vas peru našeg priznatog glazbenog kritičara Zlatka Galla:

”Ako je već netko trebao snimiti album covera Daleke obale iliti skladbi Marijana Bana (a njih je tu u natpolovičnoj većini), logičan je izbor – Boris Hrepić Hrepa. Negdašnji basist Daleke obale i današnji lider Sunnysidersa dobro je odradio posao i ”na svoju” preveo neke znane (i manje znane) skladbe s repertoara Daleke obale. Naravno, publiku će najviše zanimati kako su Sunnysiders izašli na kraj s megahitovima ili općim mjestima, poput ”Ona zbori”, ”Tonka”, ”Sušac blues”, ”14 palmi”... Odgovor je - bez okliznuća. Hrepa je, naime, pametno odustao od bilo kakvog nadmetanja s Banom i originalima. Najprije svojim ”waitsovskim” vokalom, kojem je alternacija ženski vokal (Antonije Vrgoč Rola) a onda i premještanjem skladbi u prostor akustičnog bluesa (”Brod blues”), mediteranskog ”world musica” (”Sušac blues”) i folk-blues stilizacija (”Prolaze mi godine”, ”Od mora do mora”...).”

Zlatko Gall (Slobodna Dalmacija)

Objavljeno 22.02.2017.

Vremeplov

Mene iznenađuje da mladi ljudi ne nalaze dovoljno provokacije u ovom vremenu u kome živimo da bi stvorili nešto što je zanimljivo i drugačije. Ima tu i tamo nekih pokušaja ali to ne dobacuje na žalost previše daleko.
Zoran Vulović Vule, intervju za RiRock.com