Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Sunnysiders - Promocija albuma ”10 kartolina s daleke obale”

Sunnysiders - Promocija albuma ”10 kartolina s daleke obale”U petak 24.02. u River pub stiže Boris Hrepić Hrepa - legendarni basista još legendarnije Daleke obale, a dolazi nam promovirati svoj novi bend Sunnysiders.

Album koji će predstaviti nazvao je ”10 kartolina s daleke obale” s obradama pjesama Daleke Obale te će u sklopu nastupa promovirati i svoju knjigu ”Našao sam dobar bend” o počecima Daleke Obale i splitskoj sceni 80-tih.

U Sunnysidersima Hrepa nastupa zajedno sa legendarnim Šparkom iz Pips Chips & Videoclips te Antonijom Vrgoč i Goranom Gubićem. Pobjednici su Croatian Blues Challengea 2010. i polufinalisti International Blues Challengea u Memphisu 2011. Sviraju svoje autorske skladbe, razne covere te naravno i uspješnice Daleke obale.

Ulaz je besplatan, krećemo s programom u 22:00, a ako još uvijek imate nedoumica da li se u petak uputiti u River pub, prepustit ćemo vas peru našeg priznatog glazbenog kritičara Zlatka Galla:

”Ako je već netko trebao snimiti album covera Daleke obale iliti skladbi Marijana Bana (a njih je tu u natpolovičnoj većini), logičan je izbor – Boris Hrepić Hrepa. Negdašnji basist Daleke obale i današnji lider Sunnysidersa dobro je odradio posao i ”na svoju” preveo neke znane (i manje znane) skladbe s repertoara Daleke obale. Naravno, publiku će najviše zanimati kako su Sunnysiders izašli na kraj s megahitovima ili općim mjestima, poput ”Ona zbori”, ”Tonka”, ”Sušac blues”, ”14 palmi”... Odgovor je - bez okliznuća. Hrepa je, naime, pametno odustao od bilo kakvog nadmetanja s Banom i originalima. Najprije svojim ”waitsovskim” vokalom, kojem je alternacija ženski vokal (Antonije Vrgoč Rola) a onda i premještanjem skladbi u prostor akustičnog bluesa (”Brod blues”), mediteranskog ”world musica” (”Sušac blues”) i folk-blues stilizacija (”Prolaze mi godine”, ”Od mora do mora”...).”

Zlatko Gall (Slobodna Dalmacija)

Objavljeno 22.02.2017.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal