Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Svemirko u Palachu!

Svemirko u Palachu!Svemirko je sve što ste od jednog pop benda tražili i dobili. Savršeno uravnotežen spoj osjećaja, vještine i kvaliteta. (Foto: D. Komljenović)

U jednom trenutku emo-macho, u drugom avangardan, a u trećem sasvim normalan, recept je koji njegove nastupe uživo čini nezaboravnima.

Ova eklektična skupina predvođena Markom Vukovićem uz pomoć pratećeg sastava kojeg čine Antonio Bošnjak, Marin Tandara, Branimir Blažević i Bojan Bojko, nameće se kao jedna od najinteresantnijih pojava suvremene pop glazbe Balkana. Koncerti su ipak Svemirkova aktualnost, a ova skupina ostvariti će sve vaše niskotalasne i sintetizatorske snove u petak, 11.10. u OKC Palach.

Ulaznice bilo u Dallas music shop Rijeka ili u sustavu Entrio već u prodaji, i to po cijeni od 40,00kn koja vrijedi do 30.6.Od 1.7. cijena se diže na 50,00kn, a ukoliko ih ostane na dan koncerta ulaz iznosi 75,00kn.

Objavljeno 28.05.2019.

Vremeplov

Volim ”male” ljude i smatram da nikada ne treba ljude razlikovati prema tome tko što radi. Jednom sam se usred noći našao na pljusku sam s neispravnim autom. I odjednom su se stvorili djelatnici riječke Čistoće i pomogli mi odgurati auto. Nemojte nikada razlikovati ljude s obzirom na znanje ili titulu jer svi smo mi - samo ljudi.
Ljubo Kostić, riječki odvjetnik