Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Sweet Thunder večeras u Palachu

Sweet Thunder večeras u PalachuBit će veselo, čupavo, a i žestoko u Palachu, jer nam se približava večer punokrvnih heavy metal klasika!!!! Petak, 23.12.2011, u Rijeci, samo za vas, prvi se na stage penju, legandarni i vjerovatno najzgodniji bend u galaksiji – Sweet Thunder.

Krasni momci, ugodnih glasića i vještih prstića. Iako je dovoljno da se samo pojave, odlučili su odvirat neke od najvećih uspješnice 80-ih godina.

Nakon njih slijede Art Knockout, poznati kao veliki štovatelji Judas Priesta, koji će, u originalnim priest kožnim opravicama, za vas odsvirati najpoznatije hitove ovog čru benda, zadovoljiti stare fanove i pridobiti kojeg novog.

I da to ne bi bilo sve, na ulazu u treću prostoriju dečki iz udruge U.M.Ri, kao što ste već navikli, darivat će vas prigodnim cd-ima, a vrijedno je istaknuti da se među njima nalaze i dupli limited edition Judas Priest ”Live in London” i Manowar ”Hail to England”, digipack izdanje!

Objavljeno 23.12.2011.

Vremeplov

Uvijek sam znao da će me gledanje unatrag na moje suze nasmijati, ali nisam znao da će me gledanje unatrag na moj smijeh rasplakati…
Cat Stevens