Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Tera Melos dolaze u Rijeku

Tera Melos dolaze u RijekuAmeričkom eksperimentalnom indie/math rock sastavu Tera Melos prošle je godine pripala čast da u Zagrebu zatvore trodnevno otvaranje trinaestog izdanja Žednog uha, a u veljači nadolazeće nam 2014. godine otisnuti će se na još jednu turneju, u sklopu koje će proći većim dijelom Europe, od Belfasta pa sve do Moskve. Zagreb je ovog puta izostao s popisa gradova koje će posjetiti, ali na njemu se našla Rijeka, u kojoj u posljednje vrijeme nezavisna glazbena scena naprosto buja.

Njihove kolege s izdavačke kuće Sargent House, TTNG i Mylets, su već posjetili Rijeku početkom rujna, samo par mjeseci nakon što su se TTNG vratili s rasprodane američke turneje na kojoj su otvarali upravo za Tera Melos.

Trojac iz Sacramenta će na svojem prvom riječkom nastupu promovirati novi dugosvirajući uradak, ”X’ed Out”, kojega su i kritika i fanovi objeručke dočekali kao njihovo najbolje i najzrelije dosadašnje ostvaranje.

Koncert će se održati 16.02. 2014., u riječkom Tunelu, a detalji o predgrupi i ulaznicama biti će obavljeni početkom siječnja.

Objavljeno 20.12.2013.

Vremeplov

Uvijek sam znao da će me gledanje unatrag na moje suze nasmijati, ali nisam znao da će me gledanje unatrag na moj smijeh rasplakati…
Cat Stevens