Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Beatles Revival Band kreće na turneju

The Beatles Revival Band kreće na turnejuRiječki The Beatles Revival Band započinje svoju seriju ljetnih nastupa posebnim koncertom u jazz klubu Tunel u četvrtak, 9. lipnja.

U klubu koji ambijentom podsjeća na legendarni liverpulski Cavern club, riječki će Beatlesi odsvirati nesvakidašnji repertoar sastavljen od svima dobro poznatih hitova, ali i nekoliko opskurnijih, no ništa manje zanimljivijih stvari legendarne četvorke. ”Uvijek je poseban gušt svirati u manjem klubu, poseban je kontakt s publikom i koncert može otići u bilokojem smjeru. Za Tunel spremamo repertoar koji inače ne sviramo prečesto, ali svakako će predstavljati poslasticu za ekipu koja nas dođe poslušati”, kazuje Erik Malnar, jedan od osnivača Beatles Revival Banda i ujedno član Belfast Fooda.

Bend postoji već 17 godina i uveseljava fanove Beatlesa, ali i ljubitelje glazbe općenito po klubovima i dvoranama Hrvatske, Italije i Slovenije. Ono što ih razlikuje od ostalih tribute bendova jest činjenica da se radi o iskusnim muzičarima koji u glazbu Beatlesa ubacuju i vlastiti izričaj, na oduševljenje publike, ali i samog benda. Na ljeto ih čekaju koncerti po Jadranu, nastup na zagrebačkom Cest is the best festivalu, a u kolovozu će nastupiti i na renomiranom Špancirfestu u Varaždinu.

Objavljeno 02.06.2011.

Vremeplov

Ako je glazba hrana ljubavi, svirajte.
Shakespeare