Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Beatles Revival Band – ’’Palach je živ’’

The Beatles Revival Band – ’’Palach je živ’’Sinoć se Palach pretvorio u liverpoolski klub iz šezdesetih godina. Već u 22 sata, mala koncertna dvorana napunila se ljubiteljima legendarne grupe The Beatles.

Svi su nestrpljivo iščekivali Erika Malnara, Gorana Rubešu, Marka Jurića, Josipa Radića i Zorana Saulinga iz Beatles Revival Band-a. Oni su se, poput pravih zvijezda pojavili sat i petnaest minuta kasnije. Dočekani su povicima oduševljenja i velikim pljeskom.

Vremeplov je krenuo pjesmom ’’Drive My Car’’ s albuma ’’Rubber Soul’’. Nizali su se hitovi, a publika je oduševljeno pjevala. Kad su se začuli taktovi pjesme ’’Ticket to Ride“, članovi benda prestali su pjevati i okrenuli mikrofon nostalgičarima, koji ih nisu iznevjerili. Više nitko nije razmišljao o kašnjenju. Ljudi su pjevali, pljeskali, plesali i uživali u svakoj novoj pjesmi. Ekstazu je publika doživljavala uz izvedbe: ’’You Won’t See Me“, ’’Think For Yourself“, ’’Michelle“ i ’’What Goes On“, dok su se na screen-u sa strane vrtile slike originalne četvorke. Nakon ovih svevremenih hitova, odsvirali su još pet pjesama ’’Rubber Soul“ albuma, a onda smo svi pomalo uzbuđeno iščekivali što će nam još pokazati ovaj izvrsni Revival Band.

Kada je Erik sa stage-a zatražio pljesak uz riječi – ’’Palach je živ“, prostorijom su se proširili gromoglasni uzvici odobravanja i pjesma ’’Get Back“. Podsjetili su Riječane da sviraju na dan Lennon-ovog rođenja i najavili posljednju pjesmu – ’’Can’t Buy My Love“. No, publika je nezaustavljivo vikala ’’Hoćemo još!“. Beatles Revival Band se vratio i odsvirao najduži bis koji sam ikad čula. Izveli su još pet pjesama, među kojima i najveći hit, baladu ’’Yesterday“. Koncert su završili pjesmom ’’Hey Jude“ i predstavljanjem članova benda.

Iako su im se tijekom večeri potkradale sitne greške, stvorili su dojam kao da smo slušali Lennona, McCartneya, Harrisona i Starra

Ivana Prica

Objavljeno 10.10.2009.

Vremeplov

Vrlo sam sretan, zadovoljan sam životom zato što me iskustvo dovelo do toga da radim ono što želim raditi. Ne žalim za ničim. Sam sam sebe obrazovao. Škola mi je bila dosadna.
Van Morrison