Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Channel / The Stuff - Novo staro ime

The Channel / The Stuff - Novo staro imeDečki iz skupine The Stuff u riječkom su studiju ”Garaža” Marija Juničića snimili svoj novi glazbeni materijal u potpunosti na engleskom jeziku. Posljednje novosti kažu da su dosadašnjeg pjevača Dragana Parmaća zamijenili Denijem Kasapovićem, dosadašnjim gitaristom, te sinom osnivača skupine Zdravka Kasapovića Pigija.

The Stuff se inače, nakon nešto duže pauze reaktivirao 2004. godine, a postoje već dvadeset godina na sceni. Bend je pod imenom The Stuff izdao tri albuma:
1. ”Majmuni iz sjene” - Croatia Records / T.R.I.P. records
2. ”Znoj” - Condorcomm
3. ”Pare ili život” (stavljen je na internet za besplatno downloadanje, a uz to je odštampano o trošku benda preko 2.000 primjeraka istog albuma koji su besplatno dijeljeni na koncertima).

No, tu priči nije kraj, obzirom da su si zbog radikalnog zaokreta u inače prepoznatljivom garage rock zvuku, prema nešto tvrđim grungerskim vodama, nekadašnji Stuffovci nadjenuli i novo ime - The Channel.

Oni su posljednja četiri mjeseca marljivo radili na rearanžiranju starijih pjesama i stvaranju novih zbog ”mogućnosti da bend nastavi rad van granica Hrvatske”. O čemu se točno radi, The Channel će obavijestiti javnost uskoro, kada cijela priča poprimi nešto konkretniji oblik.

Do tada, možete skočiti na njihove internet stranice na MySpace.comu i poslušati kako zvuče, za sada još u demo produkciji, pjesme The Channela koji čine: Deni Kasapović - vokal i gitara, Zdravko Kasapović Piggy - gitara, Edvin Nad - bas i Dejan Adamović Deva - bubnjevi.

Mate Bogut

Objavljeno 21.02.2007.

Vremeplov

Čovjek određuje kvalitetu prema nekom svom afinitetu.
Cane (Partibrejkersi) intervju za RiRock.com