Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Chweger vas čeka u Klub.u

The Chweger vas čeka u Klub.uThe Chweger je pulski sastav koji je nastao 1997 godine, a u Rijeku stižu promovirati svoj drugi po redu studijski album ’Mir’ koji je kao i njegov prethodnik ’The Chweger’ ’’pokupio’’ hvale publike i kritike.

’Mir’ je snimljen u poznatom pulskom studiju Partyzan, masteriziran u Londonu kod Streaky Geeja, a opet ga je producirao renomirani i višestruko nagrađivani Edi Cukerić, koji je svoj pečat ostavio i na albumima The Bambi Molestersa, Goribora, Darka Rundeka, Gustafa, Hladnog piva, Nole i Dogme. Najpoznatiji gost na albumu zasigurno je Alessandro Alessandroni, legendarni zviždač iz špageti-vesterna Sergia Leonea, na pjesmi ”Fućkam/The Whistler”. Tekstovi su na hrvatskom, engleskom, francuskom i njemačkom jeziku.

Nastupom u subotu 15. veljače u Klubu Beertija The Chweger će svoj zadnji album, napokon koncertno predstaviti i riječkoj publici, i to ubrzo nakon povratka iz Hamburga, gdje su svirali u prestižnom prostoru Kampnagel.

Upad je 20kn u pretprodaji na šanku The Beertije na Trsatu ili online na entrio.hr , odnosno 30kn na dan koncerta na samom ulazu u Klub.

Objavljeno 15.02.2014.

Vremeplov

Pričajte o snovima. Pokušajte ih ostvariti.
Bruce Springsteen