Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Dire Straits Experience u Opatiji

The Dire Straits Experience u Opatiji Opatijska Ljetna pozornica ove će godine ugostiti brojna poznata imena ne samo s hrvatske, već i svjetske glazbene scene...

Osim Zucchera ove godine na Ljetnu pozornicu dolazi još nekoliko izvođača svjetskog glasa. Prvi puta u Opatiju dolaze planetarno popularni The Dire Straits Experience, koji će upravo svojim nastupom otvoriti ovogodišnju koncertnu sezonu na Ljetnoj pozornici. Njihov nastup na rasporedu je u petak, 01. lipnja 2018. u 21:30 sati.

Ovogodišnja velika europska turneja The Dire Straits Experience obuhvaća London, Pariz, Amsterdam, Liverpool, a u tom probranom društvu nalazi se i Opatija.

Članovi grupe The Dire Straits razišli su se 1995. godine, a Chris White i Chris Whitten, nakon rastanka s vokalom Knopflerom, nastavljaju puniti svjetske dvorane s The Dire Straits Experience. Kako stvari stoje ovo vruće opatijsko koncertno ljeto otvorit će svjetski super-hitovi “Sultan of Swing”, “Money For Nothing”, “So Far Away” i “Brothers in Arms”.

Pretprodaja ulaznica krenula je 05.04. 2018. na prodajnim mjestima Festivala Opatija i sustava Mojekarte.hr.

U prodaji su samo sjedeća mjesta po cijeni od 200, 150 i 100 kuna do 10.05., nakon čega cijena ulaznice poskupljuje za 50 kuna.

Objavljeno 06.05.2018.

Vremeplov

Peter je bio bolestan od toga što je pop zvijezda, gitarski bog, pa je odlučio da nauči svirati druge instrumente. Među onima koje je izabrao bila je mandolina...
Michael Stipe (R.E.M.)