Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Hunting Dogs i Veja u River Pubu

The Hunting Dogs i Veja u River PubuOvog vikenda čeka nas bogat i kvalitetan glazbeni program u riječkom River Pubu, jer dolaze dva sastava svjetske klase The Hunting Dogs i Veja...

U petak 18.12. svoj prvi riječki nastup održat će izvrsna talijansko-hrvatska skupina The Hunting Dogs koju predvodi riječka pjevačica i multi instrumentalistica Alba Nacinovich.

Duo The Hunting Dogs nastaje 2013. nakon što se Alba Nacinovich i Marco Germini upoznaju na jazz studiju na Konzervatoriju „G. Tartini“ u Trstu i nanjuše zajednički nagon prema širim glazbenim vidicima.

Marco donosi svoje iskustvo u elektronskoj i filmskoj glazbi, Alba svoje rock korijene i kantautorski pristup, a iz jazza preuzimaju slobodu poigravanja zvukom. Tako nastaje njihov electro-shocked pop, kojeg izvode uživo koristeći se tehnikama live nasnimavanja i prerade zvuka. Ostvaruje se tako jedna, za duo, neočekivano bogata zvučna slika.

Nedugo nakon začetka, The Hunting Dogs, kao pobjednici natjecanja „Sing Happy with Brooks“, otvaraju main stage prestižnog talijanskog „Arezzo Wave Festivala“ prije grupe „Kadebostany“ i legendarnih „Elio e le storie tese“. Njihova pjesma „Back On Track“ postaje soundtrackom Brooksove reklamne kampanje na Sky TV-u. 2015. izdaju svoj vinil prvijenac „Out To Hunt EP“ na kojem gostuje jednim remixom i bostonski DJ Qwill.

Dok se njihova koncertna aktivnost nastavlja prvenstveno u Italiji, hrvatskoj publici su se predstavili na ovogodišnjem “Karlovačko RockOff” festivalu gdje su od čak 192 prijavljenih bendova ušli među 5 superfinalista te osvojili “Nagradu za glazbenu inovativnost”.

U subotu 19.12. u River Pub po treći put dolazi Veja izniman sastav iz Pazina koji čini skupina talentiranih zaljubljenika u istarsku narodnu tradicionalnu glazbu, koju izvode u modernim aranžmanima i koristeći stvarno velik broj tradicijskih instrumenata iz cijelog svijeta.

Francuska, Estonija, Italija, Grčka i Slovenija samo su neke od zemalja gdje je Veja do sada nastupila i oduševila sve prisutne. Drago nam je što već treći put dolaze u River Pub, a vjerujte nam na riječ kad kažemo da se ovaj nastup jednostavno ne isplati propustiti!

Oba nastupa počinju oko 22:00, a ulaz je besplatan.

Objavljeno 16.12.2015.

Vremeplov

Opsjednut sam knjigama.
David Sylvian