Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The River Sharks u Tunelu

The River Sharks u TuneluOve subote, 15.09., riječki rockabilly sastav The River Sharks nastupa u Tunelu s početkom u 22h. Program je interaktivan.

Prije i nakon koncerta plesaona uz rockabilly liste, a očekuje se i pin-up photosession koji će zabilježiti večer. Pozivamo fotografe i pin-up ljepotice da se pridruže.

Rockabilly kao muzika američkog juga, nastao na spoju hillbillya i rhythm & bluesa, na našim je prostorima već od samih njegovih početaka. Ozbiljniju live svirku i povratak rockabilly subkulture pokrenula su početkom 1980-tih dva sastava iz Rijeke, Red hot i Grafiti.

The River Sharks kao današnji predstavnik žanra izdaje album ”Like a Shark” na tridesetu obljetnicu rockabilly pokreta kod nas i petu obljetnicu okupljanja The River Sharksa u sastavu: Ljubo (bubanj), Domagoj (kontrabas), Roman (solo gitara, vokal) i Siniša (vokal, akusticna gitara).

Svirka u Tunelu je dio promocije albuma, a tunelarine nema.

Objavljeno 13.09.2012.

Vremeplov

Od nastupa na matricu bježimo ko vrag od tamjana, ne samo zbog sterilnosti takve izvedbe, nego zato jer se svaki naš put kombijem s dečkima pretvori u višesatni koncert mješovitog zbora koji višeglasno reve, a ponekad i pjeva sve od Miše pa do Arcade Firea.
Ivona Maračić (E.N.I.)