Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

THE SIDS u Slavoniji

THE SIDS u SlavonijiSlavonski Brod po treći put je domaćin pop/rock festivala koji će i ove godine, 24. i 25. kolovoza na pozornicu Tvrđave Brod dovesti neka od najpopularnijih imena domaće i regionalne scene...

The Sidsje novi riječki bend koji je već u samom početku djelovanja privukao veliki interes i pozitivne reakcije kako publike tako i medija te je ”okrunjeni” laskavim opisom hrvatskih predstavnika electro pop/rock scene.

Bend su oformili multiinstrumentalisti Darko Terlević i Stanislav Grdaković koji su se nakon pauze od grupe Morso odlučili za novi smjer te, uz glazbeni zaokret, počeli djelovati kao iznimno produktivan i kreativan duo.

The Sids se vesele svojoj prvoj glazbenoj avanturi u Slavoniji te poručuju: “Pozivamo sve na Slavonija fest CMC 200 te publici predlažemo da malo zaborave na mobitele, usmjere uši prema razglasu, zatvore oči i jednostavno uživaju u mjuzi koja će, nadamo se, u tom trenutku biti naša!”

CMC Slavonija Fest 2018 održat će se 24. i 25. kolovoza u Slavonskom Brodu, a The Sids će se, u sklopu Rock maratona, slavonskoj publici po prvi predstaviti u petak, 24. 08.

Istu večer će, uz Riječane THE SIIDS, nastupiti Jall Aux Yeux (Bihać), Cota G4 (Daruvar), Bang Bang (Zagreb), Jeremiah’s (Sv. Filip Jakov), Divlji dječak (Slavonski Brod), Chaos Addict (Slavonski Brod), Republika (Slavonski Brod) te headlineri Kojoti i Divlje jagode.

Objavljeno 18.08.2018.

Vremeplov

Kada riječi utihnu glazba govori.
Hans Christian Andersen