Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Tiger Lillies za dva dana dolaze u Rijeku!

The Tiger Lillies za dva dana dolaze u Rijeku!Sve je spremno za premijerni riječki nastup jedinstvenih The Tiger Lillies!

U sklopu 30 godišnjice rada kumovi Brechtian punk cabarea The Tiger Lillies dolaze u Rijeku.

Martyn Jacques, predvodnik benda, tekstopisac i osnivač, proveo je većinu svojih dvadesetih godina u stanu iznad bordela u londonskom Sohou da bi nakon deset godina promatranja taj čudni svijet pretvorio u umjetnost. Godine 1989. dobio je prvu harmoniku i Tiger Lillies je mogao krenuti s radom.

30 godina nakon, na svom rođendanskom proputovanju Evropom dolaze i do Rijeke. Aktualan album ”Devil’s Fairground ” čini okosnicu nastupa koji će po završetku ostaviti dovoljno vremena i za druženje na relaciji The Tiger Lillies - publika.

U posljednja tri desetljeća, Tiger Lillies su ”odradili” u prosjeku preko 200 nastupa godišnje i unatoč tome što su toliko vremena provodili na putu uspjeli su izdati više od jednog albuma godišnje (ukupan broj je negdje iznad 30, ali tko broji?). Sudjelovali su na brojnim izložbama diljem svijeta, surađujući s umjetnicima iz svih disciplina: od cirkuskih izvođača do šekspirijskih glumaca, eksperimentalnih plesača do avangardnih fotografa i burlesknih lutkara do ansambala klasične glazbe.

Tiger Lillies šokiraju i zabavljaju na postmoderni način vodvilja, s njihovim neponovljivim in your face stavom, kojima se ne smije uzimati zdravo za gotovo. Odobren od strane benda riječki nastup krasi i jedinstveni vizual, autorski rad dizajnerskog obrta Radnja.

Zadnjih 170 ulaznica dostupno je u Dallas music shop Rijeka, Dirty old shop Zagreb, na blagajni HKD-a te putem sustava Mojekarte.hr, po cijeni od 105,00kn za balkon i 125,00kn za parter, a ukoliko ih ostane, cijena na dan nastupa raste na 125,00kn za balkon i 155,00kn za parter.


Objavljeno 07.11.2019.

Vremeplov

Osobno sam napravio sve suprotno od očekivanja roditelja, a bio sam tako lijepo „usmjeravan“, mažen i pažen. Teško je uopće razmišljati o zanimanju kojim će se moje dijete baviti jer najvjerojatnije takvo zanimanje danas ni ne postoji.
Dubravko Ivaniš (Pips, Chips & Videoclips), intervju za RiRock.com