Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Tides of Youth festival preparty

Tides of Youth festival prepartyU subotu, 05. ožujka s početkom u 22 h, kolektiv RiRootz, u suradnji s udrugom Škatula, u bivšoj tvornici Hartera, organizira riječko dub izdanje prepartya za psychedelic rock-trance-dub festival Tides of Youth koji će se održati u Tareju na Cresu od 30.6. do 03.7.

Ovom prilikom organizatori u Rijeku dovode jednog od poznatijih predstavnika talijanske dub i soundsystem kulture Warrior Charge Soundsystem (IT), čestog izvođača na domaćim dub/reggae festivalima i događajima.

Na ’dub flooru’ Warrior Chargeu podršku će pružati i domaći selektori Slavonija Vibes Syndicate te riječko-osječki DJ kolektiv Low Frequency. Također, zabavu proširujemo i na drugi, tzv. ’space floor’, posvećen raznolikoj elektronskoj glazbi, gdje će vas zabavljati zagrebački Kiwi i Taman te riječki Stikk (Flying Donkeys kolektiv).

Warrior Charge Soundsystem (IT) nastao je 2006. u Udinama i jedni su od pionira soundsystem kulture. Warrior Charge selekcija sastoji se od roots, dub, hard stepper, pa čak i techno glazbe. Kroz 10 godina ovaj talijanski soundsystem sudjelovao je i organizirao mnogobrojne dub večeri uz legende poput Jah Shake, Aba Shantia, Channel One, Zion Traina, Disciples, i dr.

Slavonija Vibes Syndicate su slavonski dub pioniri koji su kroz dvije i pol godine aktivnog djelovanja na sceni organizirali dub večeri u Osijeku u Big Benu i Exitu te u Vinkovcima i Đakovu. Odradili su dva Seasplash promo partyja, ugostili Egolessa, Bass-Ul-Ulema Sound te Noisea. Kolektiv bilježi nastupe u Mastersu, Močvari i Medici u Zagrebu, na ARLA festivalu u Đakovu, DOF-u te Seasplash-u i Lost Theory-u.

Low Frequency (Ri/Os) kolektiv djeluje od 2012. godine. Ponukani nedostatkom glazbene ponude što se tiče glazbe koju volimo u gradu na Rječini, odlučili su uzeti stvari u svoje i pokrenuti Dub Session u Palachu. Od tada proširili su područje djelovanja na klubove i događaje diljem Hrvatske te nastupali u Mastersu, Chakka’s i Grey Roomu u AKC Medici, na Arci Fiumani u Rijeci, osječkom Epicu, festivalima Seasplash, Lost Theory i Bass Matters Dub Camp, a stage su dijelili s Digitron Soundsystemom, Dubbleom, Zenicafariom, Rockers Dub Masters Soundsystemom, Dub fi Youth Soundom, Trip 2 Zionom i High Grade Commandom.

Za ulaz će biti potrebno izdvojiti 30/40/20 kn, ovisno o vremenu dolaska posjetitelja:
22:00-00:00 -> 30kn
00:00-05:00 -> 40kn
05:00-09:00 -> 20kn

Na ulazu će biti moguće kupiti i ulaznice za najavljeni Tides of Youth festival po cijeni od 120 kn ili paket od 5 ulaznica po povoljnoj cijeni od 500 kn. Također, postoji mogućnost i da osvojite besplatnu festivalsku ulaznicu, a to će se ostvariti svakom stotom posjetitelju TOY Prepartya.

Objavljeno 20.02.2016.

Vremeplov

Što dalje idemo, manja su nam očekivanja. Ja se samo nadam pozivima iz naselja, gradova i sela u kojima ima struje, drugo me apsolutno više ne interesira. Daj nam produžni kabel s pet utičnica da se možemo uštekat’ i pusti nas sat i pol, dva i mi ćemo dati sve od sebe.
Robert Jovanović (Mandrili)