Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Tides of Youth festival preparty

Tides of Youth festival prepartyU subotu, 05. ožujka s početkom u 22 h, kolektiv RiRootz, u suradnji s udrugom Škatula, u bivšoj tvornici Hartera, organizira riječko dub izdanje prepartya za psychedelic rock-trance-dub festival Tides of Youth koji će se održati u Tareju na Cresu od 30.6. do 03.7.

Ovom prilikom organizatori u Rijeku dovode jednog od poznatijih predstavnika talijanske dub i soundsystem kulture Warrior Charge Soundsystem (IT), čestog izvođača na domaćim dub/reggae festivalima i događajima.

Na ’dub flooru’ Warrior Chargeu podršku će pružati i domaći selektori Slavonija Vibes Syndicate te riječko-osječki DJ kolektiv Low Frequency. Također, zabavu proširujemo i na drugi, tzv. ’space floor’, posvećen raznolikoj elektronskoj glazbi, gdje će vas zabavljati zagrebački Kiwi i Taman te riječki Stikk (Flying Donkeys kolektiv).

Warrior Charge Soundsystem (IT) nastao je 2006. u Udinama i jedni su od pionira soundsystem kulture. Warrior Charge selekcija sastoji se od roots, dub, hard stepper, pa čak i techno glazbe. Kroz 10 godina ovaj talijanski soundsystem sudjelovao je i organizirao mnogobrojne dub večeri uz legende poput Jah Shake, Aba Shantia, Channel One, Zion Traina, Disciples, i dr.

Slavonija Vibes Syndicate su slavonski dub pioniri koji su kroz dvije i pol godine aktivnog djelovanja na sceni organizirali dub večeri u Osijeku u Big Benu i Exitu te u Vinkovcima i Đakovu. Odradili su dva Seasplash promo partyja, ugostili Egolessa, Bass-Ul-Ulema Sound te Noisea. Kolektiv bilježi nastupe u Mastersu, Močvari i Medici u Zagrebu, na ARLA festivalu u Đakovu, DOF-u te Seasplash-u i Lost Theory-u.

Low Frequency (Ri/Os) kolektiv djeluje od 2012. godine. Ponukani nedostatkom glazbene ponude što se tiče glazbe koju volimo u gradu na Rječini, odlučili su uzeti stvari u svoje i pokrenuti Dub Session u Palachu. Od tada proširili su područje djelovanja na klubove i događaje diljem Hrvatske te nastupali u Mastersu, Chakka’s i Grey Roomu u AKC Medici, na Arci Fiumani u Rijeci, osječkom Epicu, festivalima Seasplash, Lost Theory i Bass Matters Dub Camp, a stage su dijelili s Digitron Soundsystemom, Dubbleom, Zenicafariom, Rockers Dub Masters Soundsystemom, Dub fi Youth Soundom, Trip 2 Zionom i High Grade Commandom.

Za ulaz će biti potrebno izdvojiti 30/40/20 kn, ovisno o vremenu dolaska posjetitelja:
22:00-00:00 -> 30kn
00:00-05:00 -> 40kn
05:00-09:00 -> 20kn

Na ulazu će biti moguće kupiti i ulaznice za najavljeni Tides of Youth festival po cijeni od 120 kn ili paket od 5 ulaznica po povoljnoj cijeni od 500 kn. Također, postoji mogućnost i da osvojite besplatnu festivalsku ulaznicu, a to će se ostvariti svakom stotom posjetitelju TOY Prepartya.

Objavljeno 20.02.2016.

Vremeplov

Nismo mogli naći ni izdavače ni managere kojima je bilo stalo do nas, nije bilo ni puno bendova koji su htjeli svirati s nama, ali smo bili stalno na turnejama, bez obzira na vrlo malo novaca i nekako se uspjeli probiti.
Billy Gould (Faith No More)