Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Tom Jones na Ljetnoj pozornici Opatija

Tom Jones na Ljetnoj pozornici OpatijaTom Jones jedan je od rijetkih glazbenika koji i na pragu osamdesete uspješno odrađuje svjetske turneje.

Na sceni je više od 50 godina, a njegovi posljednji albumi ”Long Lost Suitcase”, ”Spirit In The Room” i ”Praise & Blame” oduševili su ne samo obožavatelje već I svjetsku glazbenu kritiku. Jones je posljednji put u Hrvatskoj nastupio prošle godine u Dubrovniku, a sada se ponovno vraća na Jadran, no ovaj put u Opatiju gdje će u organizaciji Star produkcije i Festivala Opatija, 11. srpnja održati koncert na Ljetnoj pozornici.

”Iako je Tom Jones često nastupao u Hrvatskoj iznimna nam je čast što će prvi put nastupiti na Ljetnoj pozornici. Njegovi koncerti neopisiv su doživljaj stoga očekujemo koncertni spektakl” - rekao je organizator koncerta i direktor Star produkcije, Alen Ključe.

”Ovakvi koncerti čine nas vrlo ponosnima, jer je osim što puno znače za našu destinaciju nude i nezaboravan ugođaj posjetiteljima i samim glazbenicima. Za razliku od ostalih lokacija ovdje u intimnom ambijentu nadomak mora posjetitelji su na svega nekoliko metara od glazbenih zvijezda što je uistinu jedinstvena prilika i događaj za cjeloživotno pamćenje.” – rekao je Ernie Gigante Dešković, ravnatelj Festivala Opatija. ​

Ulaznice potražite na www.eventim.hr.

Objavljeno 16.02.2020.

Vremeplov

Sa stajališta oblika, obrazac za sve umjetnosti glazbenikovo je umijeće.
Oscar Wilde