Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Travanj u znaku Distune-a

Travanj u znaku Distune-aSvaki tjedan koncert jedan , tako bi najkraće mogli opisati koncertne aktivnosti za mjesec koji je pred nama...

Redom nam u Rijeku posredstvom Distune-a dolaze bendovi/glazbenici bilo u sklopu turneje ili promoviranja novog albuma, a kao i dosad možete očekivati široki spektar muzičkih žanrova.

Početak mjeseca pripada dami pod imenom JenPaches. Jednostavnost, simpatičnost, vješta kombinacija lirike i sviranja piana. Koncert za opuštanje.

Odmah nakon piana idemo na druge instrumente, gostovanje kojeg nikoga neće ostaviti ravnodušnima, pripremite se na vrijeme za ovaj jedinstveni spoj buke i harmonije uz suludi trojac Lle Yeus De La Tete i riječke “borce” Art Polution Trio.

Po mnogima jedan od najperspektivnijih mladih bendova iz šire regije, srpski Repetitor , osim starih stvari počasti će nas i s nekom novom kao najavu za svoj novi album.

A za sam kraj mjeseca opasni ritmovi iz zemlje “velikog brata”. Brzo i ljuto! Naziv je koncertne večeri u sklopu koje nam dolaze američki Catheter ,dovoljno je napisati da praše grindocre /punk od 1997. , a društvo im prave hardcore trasheri Streetwalker.

Nažalost, turneja Joe Lally ,basiste iz legendarnih Fugazia je odgođena ,a samim time i EPIC PROBLEM #4 koji se trebao održati 11.5.


Objavljeno 01.04.2012.

Vremeplov

Sviram samo blues i znam da od toga neću zaraditi neke novce. Zato me samo to i zanima.
Howlin’ Wolf