Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Travanj u znaku Distune-a

Travanj u znaku Distune-aSvaki tjedan koncert jedan , tako bi najkraće mogli opisati koncertne aktivnosti za mjesec koji je pred nama...

Redom nam u Rijeku posredstvom Distune-a dolaze bendovi/glazbenici bilo u sklopu turneje ili promoviranja novog albuma, a kao i dosad možete očekivati široki spektar muzičkih žanrova.

Početak mjeseca pripada dami pod imenom JenPaches. Jednostavnost, simpatičnost, vješta kombinacija lirike i sviranja piana. Koncert za opuštanje.

Odmah nakon piana idemo na druge instrumente, gostovanje kojeg nikoga neće ostaviti ravnodušnima, pripremite se na vrijeme za ovaj jedinstveni spoj buke i harmonije uz suludi trojac Lle Yeus De La Tete i riječke “borce” Art Polution Trio.

Po mnogima jedan od najperspektivnijih mladih bendova iz šire regije, srpski Repetitor , osim starih stvari počasti će nas i s nekom novom kao najavu za svoj novi album.

A za sam kraj mjeseca opasni ritmovi iz zemlje “velikog brata”. Brzo i ljuto! Naziv je koncertne večeri u sklopu koje nam dolaze američki Catheter ,dovoljno je napisati da praše grindocre /punk od 1997. , a društvo im prave hardcore trasheri Streetwalker.

Nažalost, turneja Joe Lally ,basiste iz legendarnih Fugazia je odgođena ,a samim time i EPIC PROBLEM #4 koji se trebao održati 11.5.


Objavljeno 01.04.2012.

Vremeplov

Ako ne vježbam jedan dan to osjećam ja. Ako ne vježbam dva dana to osjeća moj instrument. Ako ne vježbam tri dana to osjeća moja publika.
Mstislav Rostropovich