Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Tribute to Bowie and Lemmy

Tribute to Bowie and LemmyUdruga Ri Rock 05.03.2016. poziva na kraljevsku večer punu sjećanja, dobre glazbe, zabave i druženja generacija, a sve u spomen nedavno preminulim legendama rock glazbe Lemmy Kilmisteru i David Bowieu.

Večer ispunjena pozitivnim vibracijama započet će uz specijalni ceremonijalni događaj otkrivanja memorijalnih ploča u počast ikonama i začetnicima rock pokreta Lemmy Kilmisteru i David Bowieu.

Memorijalne ploče dala je izraditi Udruga Ri Rock uz pomoć riječkih umjetnika Nike Pavlović i Tonka Vukonića, a iste će biti postavljene u OKC Palach za vječno sjećanje na izuzetno glazbeno umijeće, talent i doprinos alternativnoj glazbi.

Nakon ceremonije i kratkog govora članova Udruge Ri Rock i radio voditelja Roberta Jovanovića, uslijedit će zabavno koncertni program. Tako će u prvoj prostoriji Palacha posjetitelji uživati u video projekciji spektakularnih živih nastupa i spotova Davida Bowiea te se prisjetiti njegovih vječnih hitova i nezaboravnih trenutaka. U istom momentu u trećoj prostoriji Palacha održat će se koncert za sve fanove Lemmya. Koncertni program otvorit će speed metal bend Speedclaw iz Rijeke, a uzavrelu večer održavat će riječki glazbenici koji će zasvirati obrade Lemmyevog benda Motorhead.

Članovi bendova Krematorium, Mandrili, Lost Lucid, Big Rocking Daddys, Uma Thurman, GreeNmill, PleteRi, MBurns, Syleth, Školjke/ Disconation, Speedclaw pa čak i član srpskog benda Wolfram te mnogi drugi okupljeni pod imenom “Riječki Glazbenici Sviraju Motorhead” zabavit će sve posjetitelje i odati počast kralju žestoke i glasne glazbe obradama Motorheadovih hitova. Za sam kraj koncerta vesela večer će zapravo tek započeti uz odlični Motorhead tribute bend Iron Fist.

Štovatelji žestokih, brzih i nabrijanih nota zaputit će se u prvu prostoriju gdje ih Kralj Zla časti najbržom mogućom glazbom koja postoji uz nezaobilazne hitove Motorheada.

Ljubitelji lika i dijela David Bowiea, rasplesani Ziggy Stardusteri, zaputit će se u treću prostoriju i do jutra čagati uz glazbu nezamjenjivog Bowiea i zvukova 70ih i 80ih na najluđem plesnom podiju u Rijeci. Za održavanje uzavrele plesne atmosfere biti će zadužen poznati riječki glazbenik Alen Tibljaš.

Ulaz za ovaj događaj u počast velikanima iznosi 15,00kn, a novci će biti iskorišteni za izradu memorijalnih ploča te pokrivanje troškova organizacije.

Objavljeno 19.02.2016.

Vremeplov

Jedna od dobrih stvari kod mladih ljudi je što se pitaju, duboko im je stalo do pravde i imaju otvorene umove.
Zach de la Rocha (Rage Against the Machine)