Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U Rijeci je Music On!

U Rijeci je Music On!Cjelovečernji koncert s probranom žanrovskom lepezom glazbenika otvorenih za sve generacije. Četiri sjajna benda za četiri sata zabave u samome centru grada. Subota, 19.6. na trgu Riječke rezolucije glazba je ON!

Koncert otvaraju domaći dečki, The Black Room. Za vrijeme lockdowna inspiracije im nije manjkalo, dapače u pripremi je izlazak novog albuma. Upravo će ovaj nastup biti i test prema publici kako za nove stvari tako i podsjetnik na malo starije.

Svemirko pred svoju vjernu fan bazu priprema svojevrsni best of set sastavljen od uspješnica s albuma ”Vanilija” i ”Tunguzija”. Ujedno, riječka će publika imati i prva priliku čuti uživo izvođenje stvari s novog, aktualnog albuma ”Skalamerija”.

Grupa GRAD osnovana je 1985. godine u Rijeci i spada u onaj uski krug bendova koji su svakim novim albumom držali korak s recentnom svjetskom rock produkcijom. Grad je najveći ”mali” hrvatski rock bend. Nakon preduge pauze u kojoj su članovi benda bili aktivni u drugim projektima, evo ih nazad, s novim materijalom, svježi i nabrijani!

Elektro mašina ABOP na krilima svog zadnjeg hvaljenog albuma vraća se u Rijeku udariti finalni koncertni krešendo. Energična live electronica koju izvode na pozornici, svom prirodnom staništu, priskrbila im je titulu intrigantne i uzbudljive pojave na domaćoj sceni čiji nastupi garantiraju ekstatičan spektakl svjetskog kalibra.

Upravo u ovim nesigurnim vremenima glazba ne smije stati nego naprotiv, ona može biti pokretač dobrog duha, ali i novih ideja. Stoga je i program Music ON! zamišljen kao spoj lepeze u kojoj se izmjenjuju i nadopunåjavaju glazbeni žanrovi na pozornici i sve dobne skupine u publici.

Ulaznice su dostupne u Dallas music shopu Rijeka i preko sustava Entrio po pretprodajnoj cijeni od 65,00 kn, ako ih ostane, na dan koncerta cijena se diže na 90,00 kn.

Službeni vizual potpisuje dizajnerski dvojac iz Zagreba, Radnja.

Objavljeno 18.06.2021.

Vremeplov

Teško je u ovoj hiperprodukciji i kaosu od ponude na glazbenom tržištu reći da možeš smisliti nešto novo.
Sandi Bratonja (Sinteza), intervju za RiRock.com