Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U zagrebačkoj Komediji čeka vas Poklon!

U zagrebačkoj Komediji čeka vas Poklon!U četvtak 19. siječnja, s početkom u 20h, u zagrebačkom kazalištu Komedija grupa Poklon predstavit će svoj dvostruki album „Poklon“, koji je u izdanju Laudata objavljen tijekom 2011.

Nakon prosinačkih promocija u Rijeci i Puli, zagrebačka će promocija uz standardnu postavu grupe (Danijel Damjanović, gitara te Kristina Jurman Ferlin i Anđela Jeličić – vokali), okupiti i poseban sastav instrumentalista pod ravnanjem Olje Dešića, aranžera i ko-producenta na albumu.

Poklon će u Komediji izvoditi svoje poznate autorske pjesme, nastale u razdoblju od 2001.-2011. godine, uključujući i pjesme izvođene i nagrađene na Uskrsfestu (To je on, Molitva, Moj me Otac daruje…), ali i neke nove skladbe.


Posebni gosti koncerta u Komediji su prijatelji i suradnici Poklonaca: Meritas, Petra Antolić, Čedo i Matija Antolić sa zborom mladih, te gdin. Rene Medvešek…

Koncert čiji vizualni identitet potpisuju Matija i Mauro Ferlin, će se u cijelosti snimati.

Ulaznice se po cijeni od 30kn mogu nabaviti u Galeriji Laudato, i na www.laudato.hr. Dio prihoda namijenjen je u humanitarne svrhe.

Objavljeno 07.01.2012.

Vremeplov

Nikada se nisam osvrtala unatrag sa žaljenjem. Nikada nisam mislila zašto nisam postala glumica ili zašto sam samo veslala za Johnom? Uvijek sam hodala uz njega, a on je uvijek podržavao sve što sam radila.
June Carter Cash