Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

UK Subs i dalje mogu zapaliti publiku

UK Subs i dalje mogu zapaliti publikuTočno godinu dana nakon gostovanja grupe »Anti-Nowhere League«, u Palachu se u petak ponovno dogodila punk veselica, a u ulozi glavnih »razigravača« ovoga puta bili su »UK Subs«, još jedan sastav iz Velike Britanije.

Osnovani 1976. smatraju se jednim od posljednjih aktivnih punk prvoboraca, a da unatoč 34-godišnjem stažu mogu »zapaliti« publiku, dokazali su i u Palachu.

Za odličan uvod u njihov nastup pobrinuli su se »Diskurz«. Riječki trio opet je energijom »kosio« sve pred sobom, dokazavši još jednom da je pred njima svijetla budućnost. Posjetitelji kojih nije nedostajalo, zahvalili su im skakanjem i poganjem, a s aktivnostima su nastavili i nakon što su na binu stupili glavni gosti.

Na čelu s pjevačem Charliejem Harperom, ljubitelji žestokih i brzih ritmova definitivno su se nauživali, a četiri Engleza takva je atmosfera jako veselila. Iako su tijekom koncerta imali nekoliko kratkih, »rekreativnih« prekida, publika im nije dozvolila da odu, te su se nakon povika »We want more« složno vraćali i dalje svirkom razveseljavali Riječane.

B. Perhat/ Novi list

Objavljeno 09.03.2010.

Vremeplov

Previše ljudi je okupirano pop muzikom. Pozicija rock’n’rolla u našoj subkulturi postala je previše znacčajna, naročito u traganju za filozofskim sadržajem.
Mick Jagger (krajem 70-ih prošlog stoljeća)