Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Urban &2: Koncert u autobusu!

Urban &2: Koncert u autobusu!Danas, u petak, 17. ožujka 2020. godine, u 11.30 sati, na Podvežici, u ulici Martina Kontuša Damir Urban, Luka Toman i Sandi Bratonja održali su prvi od 12 malih glazbenih nastupa iz turističkog autobusa.

Ovo je bio njihov način da se oduže svojoj vjernoj publici u vrijeme epidemije koronavirusom: ”Godinama vi nama dolazite na koncerte, zahvaljujuci vama oni su gotovo uvijek rasprodani, zahvaljuci vama smo mi sretni i ostvareni kao glazbenici. aA, danas - ostanite doma i naculite usi, danas je dan kad mi dolazimo vama, da vam vratimo barem dio duga.” napisao je Damir na svojoj facebook stranici.

Tijekom dana mini koncerti, u trajanju od desetak minuta, biti će održani na još 11 lokacija po cijeloj Rijeci. Sve lokacije na kojima će se održavati svirke odabrane su na način da građani neometano mini koncert mogu pratiti bez napuštanja svojih domova, prozora i balkona.

Cjelodnevna mini turneja po riječkim kvartovima iz Turističkog autobusa održava se na inicijativu Damira Urbana i uz potporu Grada Rijeke, a kao poklon svim građanima te kao podrška inicijativi #ostanidoma kao mjere sprječavanja širenja epidemije koronavirusom.

Objavljeno 17.04.2020.

Vremeplov

U današnjem društvu ljudi su podjeljeni na ovce i vukove a između njih postoji paklena dijalektika.
Jani Novak (Laibach)