Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Urban & 4 na Exitu uz mnoge hrvatske izvođače

Urban & 4 na Exitu uz mnoge hrvatske izvođačeNadolazeće finale Exitove avanture u Novom Sadu i na plaži Jaz uključuje iznimno velik broj izvođača iz cijelog svijeta, pa tako i iz Hrvatske.

Već tradicionalno naši bendovi čine bitan dio cjelokupnog line upa, a ove će se godine imati prilike predstaviti i crnogorskoj publici na Sea Dance Festivalu.

Mjesto na glavnoj pozornici Exita pripalo je globalnom pop fenomenu 2 Cellos. Luka Šulić i Stjepan Hauser protrest će festival svojim virtuoznim izvedbama poznatih hitova u subotu 12. srpnja. Jedni od posljednjih izvođača potvrđenih za Main stage izazvali su, po obavi, val oduševljenja u cijeloj regiji.

PipsChips&Videoclips dovest će svog “Walta”-a na Huawei Fusion Stage u nedjelju 13. srpnja, gdje će im isti dan društvo praviti i Ljetno kino, dakako “pojačano” Vladom Divljanom.

Treća najveća pozornica ugostit će u subotu, 12. srpnja Rundekov Cargo Trio, a da Exit odlično osluškuje što se događa u njegovom susjedstvu pokazuje bookiranje vjerojatno najtraženijeg novog benda na našoj sceni, indie rock tria Punčke, kao i Mikija Solusa koji se do nastupa probio kroz natječaj “Play @ Exit”. I Punčke i Miki Fusion osvajaju u petak, 11. srpnja kada će im se pridružiti naša Ida Prester sa svojim novim projektom Frau Casio.

Najžešća pozornica Exita – Explosive stage – na rasporedu ima čak tri benda iz Hrvatske. Osječke punk rock legende Gužva u 16-ercu, zadarske metalce Rising Dream i Saša 21, novi bend neuništivog Saleta Verude, nekadašnjeg gitarista KUD Idijota koje s Novim Sadom vežu neraskidive veze.

Na elektronskom Urban Bug Stageu nastupaju naši Pete Dux, Toni Juranović te Paperclip Project.

Sea Dance Festivalom završit će ovogodišnja Exitova Avantura. Manifestacija koja će se od 15. do 17. srpnja održati na plaži Jaz pored Budve dovodi mnoge zanimljive izvođače, a naše boje branit će Lollobrigida i Urban sa svojom četvorkom.

Objavljeno 08.07.2014.

Vremeplov

Mislim da smo dokazali da ne moraš biti samo lijep, neobrazovan i beskrajno ambiciozan da bi uspio na estradi odnosno u popularnoj kulturi.
Boris Bele (Buldožer)