Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Urban & 4 na MTV Expressu!

Urban & 4 na MTV Expressu!MTV Express donosi u srijedu, 25. siječnja u 20 sati poseban, ekspresni nastup jednog od najkarizmatičnijih frontmana ovih prostora i njegovog benda. Urban & 4 samo su za gledatelje MTV-ja izveli svoje tri pjesme u posebnom aranžmanu.

“S obzirom da je nama bavljenje glazbom i muziciranje prvenstveno velika ljubav, zabava, a moguće i svojevrsna ovisnost, poziv ekipe MTV-ja za gostovanje u Expressu smo prihvatili s oduševljenjem. Uhvatili ste nas baš u radu na novome albumu, u kreativnoj fazi, gotovo pred sam ulazak u studio. Sljedećih par dana razmišljali smo kako nešto starijim pjesmama dati novo ruho. Neki nov zivot. Da se ne lažemo, prvenstveno kako bismo zabavili sebe.
Pokušali smo napraviti i svojevrsnu stepenicu između onoga što je iza nas i onoga što publiku tek očekuje od nas. U tu smo svrhu izabrali za snimanje i sviranje prostor Riječke glazbene skole. Mjesto gdje se kod mladih i djece po prvi put usađuje sjeme ljubavi prema glazbi i muziciranju. Možda upravo sada i mi, putem ove emisije, posadimo glazbeno sjeme i nekoga zarazimo našom glazbom :)” – izjavio je povodom emitiranja Expressa inspirirani Urban.

Kako je sve skupa zvučalo i izgledalo pogledajte na regionalnom MTV-ju u srijedu, 25. siječnja u 20 sati i u video sekciji na mtv.com.hr.Objavljeno 24.01.2012.

Vremeplov

Možete svirati s takozvanim ”pravim glazbenicima”, no prava glazba dolazi kada dođe do interacije među stvarnim ljudima.
John Fogerty