Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Urban & 4 na MTV Expressu!

Urban & 4 na MTV Expressu!MTV Express donosi u srijedu, 25. siječnja u 20 sati poseban, ekspresni nastup jednog od najkarizmatičnijih frontmana ovih prostora i njegovog benda. Urban & 4 samo su za gledatelje MTV-ja izveli svoje tri pjesme u posebnom aranžmanu.

“S obzirom da je nama bavljenje glazbom i muziciranje prvenstveno velika ljubav, zabava, a moguće i svojevrsna ovisnost, poziv ekipe MTV-ja za gostovanje u Expressu smo prihvatili s oduševljenjem. Uhvatili ste nas baš u radu na novome albumu, u kreativnoj fazi, gotovo pred sam ulazak u studio. Sljedećih par dana razmišljali smo kako nešto starijim pjesmama dati novo ruho. Neki nov zivot. Da se ne lažemo, prvenstveno kako bismo zabavili sebe.
Pokušali smo napraviti i svojevrsnu stepenicu između onoga što je iza nas i onoga što publiku tek očekuje od nas. U tu smo svrhu izabrali za snimanje i sviranje prostor Riječke glazbene skole. Mjesto gdje se kod mladih i djece po prvi put usađuje sjeme ljubavi prema glazbi i muziciranju. Možda upravo sada i mi, putem ove emisije, posadimo glazbeno sjeme i nekoga zarazimo našom glazbom :)” – izjavio je povodom emitiranja Expressa inspirirani Urban.

Kako je sve skupa zvučalo i izgledalo pogledajte na regionalnom MTV-ju u srijedu, 25. siječnja u 20 sati i u video sekciji na mtv.com.hr.Objavljeno 24.01.2012.

Vremeplov

Stav ”znam što radim” je sranje, pa je zato lijepo čuti da to netko prizna, jer nitko ne zna što radi.
Win Butler (Arcade Fire)