Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Urban & 4 tradicionalno u Tvornici!

Urban & 4 tradicionalno u Tvornici!Tradicionalni koncert Damira Urbana i njegove „četvorke“ ponovno će dobro prodrmati Tvornicu kulture, 22.12. i 23.12.

Ove godine u suradnji s Damirom Urbanom odlučeno je napraviti dva koncerta od kojih će jedan, i to prvi dan, biti održan u Malom Pogonu Tvornice za najvjernije fanove. Prvi dan je zamišljen kao „storyteller koncert“, kada će Urban ispričati neke stvari o bandu, nastajanju pjesama..., a onda ih, naravno, i odsvirati.

Sretnici koji uspiju nabaviti ulaznice za prvi dan, imat će priliku porazgovarati sa slavnim Riječanima, a možda i otpjevati nešto s njima.

Drugi dan je osiguran za sve one koji se nisu uspjeli družiti prvi dan i koji svake godine nestrpljivo očekuju da riječki genijalac stane na pozornicu pred uvijek punom Tvornicom. Bit će manje priče, a više buke.

Da je Urban vrhunski glazbenik, autor tekstova, koautor muzike i vodeći vokal, ne treba posebno naglašavati. Live nastupi ovog višestrukog dobitnika Porina bacaju na koljena sve rockere koji svaki put cijelu Tvornicu dovedu do usijanja.

Ulaznice potražite u Tvornici kulture, Zoni Tvornice (prolaz Neboder), tobaco shopu Daily News u Gundulićevoj 5, Churchill cigar shopovima u City centru, Avenue Mallu i Areni centar, te u Daily News tobaco shopu u Hoto centru po cijeni od 90 kuna u pretprodaji i 110 na dan koncerta.

Festivalske ulaznice (za oba dana) u prodaji su po cijeni od 140 kuna i to ograničen broj od svega 100 komada. Ostalo ih je vrlo malo, stoga požurite po svoju.

Fanovi će u Tvornici po promotivnoj cijeni imati mogućnost nabaviti i aktualan Urbanov album ”Urban & Hauser” (Aquarius Records), koji je snimio sa svjetski poznatim čelistom Stjepanom Hauserom, te majice za koje je crteže radio sam Damir Urban.

Početak koncerata: 21:00

Objavljeno 08.12.2011.

Vremeplov

Što se loših trenutaka tiče nerado ih se prisjećam. Bolje je ostati pozitivnim.
Page Hamilton (Helmet)