Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Urban & 4 u sklopu kastafskog Kulturnog Leta

Urban & 4 u sklopu kastafskog Kulturnog LetaFantastični live koncerti na kojima publika uvijek željno iščekuje nove Urbanove glazbene uratke dokaz su veličine tog karizmatičnog glazbenika i najava odlične večeri u Kastvu ya 24.08.2013.

Damir Urban bavi se glazbom i slikarstvom od najranijih dana. Tijekom 1986. nastaje grupa Laufer u kojoj je Urban autor tekstova, koautor glazbe i vokal. U tom periodu nastali su hitovi Moja voda, Svijet za nas, Lopov Jack i dr., a grupa Laufer osvojila je brojne pohvale od strane kritike i publike.

Nakon epizode s grupom Laufer, Urban započinje solo karijeru uz pomoć nekoliko prijatelja i ubrzo dobiva Porin za duet u pjesmi S dlana boga pala si, koju izvodi s riječkim bendom En face te nagradu za najbolji rock vokal. 1996. godine objavljuje album Otrovna kiša s hitovima Astronaut, Nebo, Robot i dr. Album Žena dijete, objavljen 1998. godine, kritičari su ocijenili kao najbolji album te godine, a pjesme Black tatoo, Odlučio sam da te volim i Mala truba vrlo su brzo došle na sam vrh domaćih top ljestvica.

Mjesto događanja: Kastav - Crekvina
Ulaz 60 kn.

Objavljeno 17.08.2013.

Vremeplov

Mislim da nas uspjeh u osnovi uopće nije promijenio kao ljude. Isti smo luđaci kakvi smo bili na početku. Ne vidimo se ništa većima od naših fanova.
Kirk Hammett (Metallica)