Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Uspješno završio prvi ciklus radionica Let’s Talk About Music

Uspješno završio prvi ciklus radionica Let’s Talk About Music Novi glazbeno - edukacijski program, Let’s Talk About Music uspješno je završio svoj prvi ciklus.

Naime, od ožujka do travnja ove godine na predavanjima koja su se održavala u koncertnom prostoru kluba Beertija, polaznici su imali prilike upoznati i saznati osnove organizacije koncerta, primjenu digitalnog marketinga, uvod i primjere dobre prakse bookiranja kao i osnove vizualnog identitea odnosno dizajna.

Osim članova organizacije, Distune promotiona, svoje iskustvo su prenijeli i gosti: Lucija Ivšić (Punčke, LAA, Cereal Booking), Antonio Karača i Petra Vrdoljak (studio Radnja).

Glazbeni dio čiji je cilj bio prezentirati nove lokalne projekte široj riječkoj publici, otvoren je koncertom multidisciplinarne umjetnice Stephany Stephan i etno skupine Če bo bo če na na u prostorijama Filodrammatice.

Zatim su slijedili koncerti u Beertiji: Muhe, koje su predstavile svoj novi EP “Projekcije” te mlade nu metal snage Mamut i Zenoth. Glazbeni dio završiti će nastupom grupe Fanaa na Velvet festivalu (Punat, 5. -7.7.).

I kao šećer na kraju, u suradnji sa klubom Močvara, održana je Močvarina putujuća radionica audioinženjeringa, uz stručno vodstvo Filipa Packa (tonski tehničar Močvare i voditelj/koordinator tehnike u zagrebačkom Pogonu).

U tri dana polaznici su imali prilike upoznati se s osnovama tonskog posla koje je uključivalo i osnove ozvučenja instrumenata, miksanja, spajanja opreme, teorije zvuka.

S obzirom na odlične reakcije svih uključenih (polaznici, gosti, glazbenici) u planu je i nastavak ciklusa Let’s Talk About Music. Sam projekt je financijski podržan od strane Grada Rijeke- odjela za kulturu.


Objavljeno 22.06.2019.

Vremeplov

Biti „profi“ u glazbi danas znači cijeli život posvetiti glazbi, odnosno živjeti od nje. Dakle, sve drugo su, odnosno moraju biti minorne aktivnosti ako želiš da stvar funkcionira. U mom slučaju to znači od 60.000 do 80.000 km godišnje...
Neno Belan, intervju za RiRock.com