Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Vatra @ Kastav: Koncert na kojem su svi bili zadovoljni i sretni!

Vatra @ Kastav: Koncert na kojem su svi bili zadovoljni i sretni!Sinoć je u Kastvu na Crekvini u sklopu manifestacije Kastafsko Kulturno Leto nastupila skupina Vatra.

Kao i što su obečali, organizatori KKL-a na Kastav su u ova dva mjeseca doveli neke od najkvalitetnijih i najpopularnijih glazbenih izvođača s ovih prostora. Također su mnogobrojnim gostima ponudili žanrovski sveobuhvatan i raznolik dramski program, Festival gitare, izložbeni, dječji, filmski i književni program.

Red glazbe, red predstava, izložbi i radionica i došli smo do sinočnjeg koncerta koji je za samu skupinu Vatra imao veliko značenje. Naime kako je sam Dečak u nekoliko navrata naglasio ovo je bio njihov 60 koncert od kako su krenuli na turneju.

Iako najavljen za 21:00, koncert je započeo pola sata kasnije. Dečkima nitko nije zamjerio kašnjenje te su publiku pridobili već prvom pjesmom. Odmah na samom početku Dečak se zahvalio organizatorima te ih pohvalio zbog odličnog dočeka i čitave organizacije nadodavši ’’da su svugdje takvi bilo bi kao u raju’’.

Pozitivna energija među dečkima na stageu, njihova uigranost ali i zaigranost, te Dečakovo konstantno obračanje publici rezultirali su odličnom reakcijom od strane publike, koja je čitavo vrijeme plesala, pjevala, bodrila bend i pratila svaki njihov korak.

U dva sata Vatra je odsvirala sve svoje najveće hitove kombinirajući neke starije numere s novijima i mlađoj publici poznatijima, tako su se između ostalih na repertoaru našle ’’Saturn’’, ’’Tango’’, ’’Tremolo’’, ’’John Travolta’’, ’’Ima li budnih’’, ’’Bilo je dobro’’, ’’Ljubav’’, ’’Vojska od terakote’’, ’’Ruska’’...

Opušteni i sigurni u ono što rade dečki iz Vatre su se poigravali s publikom. Dečak je okupljene navodio da pjevaju, da ga prate odgovarajućii na njegove upute i upite, svako malo iskreno je izražavao oduševljenje i publikom i lokacijom na kojoj sviraju te je svoje zadovoljstvo koncertom izrazio i silaženjem u publiku, pjevanjem i fotografiranjem s onima koji su mu u tom trenu bili najbliži.

Dobra atmosfera, prekrasna lokacija i odlična svirka učinili su da dva sta prođu kao tren.

Dečak je zahvalio publici i pozvao sve okupljene na veliki zagrebački koncert koji će se održati 23.10. u Domu sportova. Uslijedila je zajednička fotka benda s pridruženim članom dječakom V.P . kojeg je basist Tomislav izvukao iz prvog reda i publike, još jedna iskrena zahvala publici i kraj koncerta s kojeg su svi otišli kući zadovoljni.AS Paulić


Objavljeno 15.08.2015.

Vremeplov

Pokušavam pronaći dobre svirače koji su i dobri ljudi.
Tim Buckley