Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Vatra otvara novi klub u Opatiji

Vatra otvara novi klub u OpatijiBesplatnim koncertom Vatre otvara se najveći disco klub na Kvarneru...

Opatija koncem ovog mjeseca postaje bogatija za Kulturno-turistički centar “Gervais” u kojem će se održavati brojne manifestacije, a posebno je zanimljivo što se u prizemlju nalazi veliki prostor namijenjen prvenstveno održavanju klupskih koncerata u koji stane čak nešto više od tisuću posjetitelja.

Svečano otvorenje KTC-a “Gervais” održat će se idućeg petka, 28. travnja, a iste večeri javnosti će po prvi puta vrata otvoriti i spomenuti najveći disco klub na Kvarneru.

Tom prigodom Grad Opatija i Festival Opatija u suradnji s opatijskim ugostiteljima (njih čak 16) i tvrtkom OFC agency građanima daruje besplatan koncert popularnog benda Vatra kojeg predvodi Ivan Dečak. Svojim hitovima “Tango”, “Gorim” i ostalim pjesmama zasigurno će dignuti na noge brojne posjetitelje te time najaviti povratak noćnog života u Opatiju i izvan glavne ljetne sezone.

“Veliko nam je zadovoljstvo što dolazimo u Opatiju, a posebna nam je čast što ćemo imati priliku svirati upravo na otvorenju kluba za koji kažu da je najveći disco u regiji. Pozivamo vas sve na vatreno krštenje i veliku proslavu 18. rođendana našeg benda”, rekao je frontmen Vatre, Ivan Dečak, najavljujući koncert u Opatiji.

Vrata disco kluba u sklopu KTC-a “Gervais” (iza hotela Imperial) otvorit će se 28.04. od 21:30h, a zabava će trajati do ranih jutarnjih sati. Ulaz, kao što je spomenuto, bit će besplatan za sve posjetitelje.

Priprema se i iznimno bogati koncertni program u disco klubu KTC-a “Gervais” tijekom cijelog svibnja. Svake subote gostovat će neka od najpopularnijih imena hrvatske i regionalne glazbene scene, a detaljnije informacije o tome bit će otkrivene uskoro.

Objavljeno 28.04.2017.

Vremeplov

U današnjem društvu ljudi su podjeljeni na ovce i vukove a između njih postoji paklena dijalektika.
Jani Novak (Laibach)